04
srp
2024
Vijesti

Split Park festival na Zvončacu

Teensi stižu u Split

Teens / foto: Mateo Levak

share

Čini se kako je grupa Teens nadobudno najavila samo jedan koncert u originalnoj postavi i to onaj koji će se 26.7. održati na Crekvini, jer tu ipak priča neće stati.

Početkom godine grupa Teens izrazila je želju da se ponovno okupe, ali isključivo u originalnoj postavi i to isključivo kako bi proslavili 25 godina od prvog objavljivanja svog albuma. Tada su najavili koncert na Crekvini, a nisu ni slutili kako će ga u samo pet dana i rasprodati.

I dok su dijelili oduševljenje sa svojom publikom ali i nevjericu za tako brzom prodajom koncerta, popustili su po pritiskom svih onih koji nisu brzo reagirali i kupili svoju ulaznicu na vrijeme. Spojio se taj moment i pritisak publike u Zagrebu da se i tu održi koncert te su tako zakazali još jedan koncert početkom studenog u Tvornici.

A onda se lavina pokrenula…

Crekvina je rasprodana, više od pola kapaciteta Tvornice je planulo u samo nekoliko dana, a ovih dana i za Dalmaciju stižu lijepe vijesti.

Grupa Teens 10. kolovoza dolazi u Split, gdje će u sklopu Split Park festivala na Zvončacu održati svoj veliki samostalni koncert.

Ulaznice su u prodaji od DANAS, preko sustava Entrio, a ne treba ni napomenuti kako će samo oni najbrži biti zaista sigurni da će i uspjeti doći do svojih ulaznica.

Moglo bi Vas zanimati