05
pro
2023
Vijesti

Koncert u Zagrebu

The Strange uskoro u Vintage Industrial Baru

The Strange / foto: Mare Milin

The Strange / foto: Mare Milin

share

The Strange uskoro gledamo u Vintage Industrial Baru!

Cro-americana velikani The Strange na radost svih ljubitelja kvalitetne glazbe, najavili su povratak na pozornicu zagrebačkog Vintage Industrial Bara, u četvrtak, 14. prosinca. U predblagdanskoj atmosferi posljednjeg mjeseca u godini, The Strange će nastupiti u sklopu rođendanskog programa omiljenog koncertnog kluba u Zagrebu.

Magičnom kombinacijom majstorski odsvirane indie rock americane i osebujnog vokala frontmana Chrisa Eckmana, The Strange će posjetiteljima pružiti još jedno nevjerojatno glazbeno iskustvo.

Bend će za tu priliku pripremiti presjek brojnih uspješnica počevši od posljednjeg EP izdanja “Not Now Not Ever” objavljenog u kolovozu 2021. godine s kojim su nam otkrili svoju optimističniju stranu. Potom će repertoar protegnuti do već poznatih pjesama s hvaljenih i nagrađivanih izdanja “Nights of Forgotten Films”, EP-a “Comin‘ Undone” i nagrađivanog “Echo Chamber” s kojima su potvrdili kultni status.

The Strange je međunarodno priznat bend koji je osvojio srca publike diljem svijeta, a o kojem su pisali prestižni glazbeni mediji kao što su Pitchfork, Rolling Stone i Mojo. Upravo su s izdanjem “Echo Chamber” The Strange pridobili simpatije glazbenih kritičara i osvojili brojne nagrade, koje su se potom nastavile i kasnije. Tako su primjerice 2022. godine bili nominirani za neovisnu glazbenu nagradu Rock&Off u kategoriji najboljeg rock izvođača, koju su također osvojili i 2019. godine. Osim toga, The Strange se mogu pohvaliti i nominacijom za prestižnu IMPALA nagradu za najbolji europski nezavisni album godine. Bend je također proglašen dobitnicima natječaja Internacional Hrvatskog društva skladatelja sa svrhom promoviranja domaće glazbe na međunarodnom tržištu.

Ulaznice za koncert možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 12€, odnosno 16€ na dan koncerta. Više informacija o koncertu potražite na Facebook eventu.

Moglo bi Vas zanimati