17
lis
2024
Vijesti

Zagrebački bend na slavljeničkom koncertu u studenom

TV EYE zagrijavaju publiku za Električni orgazam u Tvornici

TV EYE

share

Zagrebački bend TV EYE svirat će kao support na slavljeničkom koncertu Električnog orgazma u Tvornici kulture.

Žestoka rock petorka pridružit će im se na stageu u subotu, 16. studenog 2024. godine kako bi obilježili godišnjicu albuma „Kako bubanj kaže“. Posebna će gošća na koncertu Orgazmu biti i Anica Dobra

Nakon što su hvaljeni album prvijenac „Kick It Out“, s kojim su zaradili i dvije nominacije za nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off, predstavili na koncertima širom Hrvatske, moćna se petorka vraća na pozornicu Tvornice kulture. Bend koji čine Miran Kurspahić, Saša Mitrović, Saša Strakoš, Igor Cecelja i Alan Mance već marljivo radi na svom drugom albumu. U zvuk novog poglavlja benda slušatelje su uveli singlom „Alone“ objavljenim krajem lipnja, a jučer su otkrili i drugu pjesmu s albuma – novi singl i prateći spot „Friend Zone“. Spot je režirao, snimao i montirao Igor Cecelja, dok je miks i master pjesme napravio Mark Mrakovčić. TV EYE potpisao je u međuvremenu i ekskluzivni ugovor te došao pod okrilje najveće diskografske kuće na ovim prostorima, Croatia Records, za koju će objaviti i svoj drugi album čija je objava planirana za proljeće 2025. godine. 

Električni orgazam stiže u Tvornicu kulture četvrtu godinu zaredom kako bi obilježio godišnjicu bezvremenskih izdanja regionalne diskografije. Ovog će studenog proslaviti četrdeseti rođendan albuma „Kako bubanj kaže“, svog drugog studijskog izdanja. Album je objavljen 1984. godine za diskografsku kuću Jugoton, a sastoji se od osam legendarnih numera. U rujnu je ove godine objavljeno i obljetničko deluxe reizdanje albuma na vinilu u izdanju Croatia Recordsa, a na njemu se po prvi put nalazi i pjesma „Tetovirane devojke (U.F.O. je stigao)“ koja je dosad objavljena samo u kasetnom izdanju. Uz slavljenički će album Električni orgazam publiku Tvornice provesti kroz svoju bogatu i značajnu diskografiju te nezaobilazne i vječne hitove kao što su „Krokodili dolaze“, „Bejbe, ti nisi tu“, „Devojke“, „Nebo“ i „Električni orgazam“. 

Koncert će u Tvornici ovog puta biti zaista poseban jer će se bendu na pozornici pridružiti i proslavljena glumica Anica Dobra s kojom će izvesti dvije pjesme – „Svečane bele košulje“ i „Hodam sad kao zombi“ koje su postale velikim hitom nakon uspjeha kultnog filma Crni bombarder u režiji Darka Bajića.  Jedna od glavnih zvijezda filma, uz Srđana Žiku Todorovića i Dragana Bjelogrlića, Anica Dobra uz Električni će orgazam filmske trenutke ovog studenog prenijeti u stvarnost pred zagrebačkom publikom.   

Ulaznice po cijeni od 18 eura pronađite na blagajni Tvornice kulture, na svim prodajnim mjestima CoreEventa ili online na platformi CoreEvent.

Moglo bi Vas zanimati