15
velj
2024
Vijesti

Koncert i proslava 15 godina benda u Tvornici

Veliki koncert Mašinka u Zagrebu

Mašinko - Tvornica kulture

Mašinko - Tvornica kulture

share

Veliki koncert Mašinka za mjesec dana u Tvornici kulture!

Još mjesec dana nas dijeli do velikog koncerta Mašinka u zagrebačkoj Tvornici kulture kojim ujedno slave i 15. rođendan. Bend pred publiku stiže na krilima novog, hvaljenog albuma “Pozovite rapsode”, a otkrili su i dio gostiju. Na pozornici 15. ožujka će im se pridružiti nabod! i Dunja Ercegović (Lovely Quinces/Bad Daughter), a više iznenađenja otkrit će uskoro. Mašinko će u Tvornici koncertno predstaviti novo izdanje na kojem je 14 pjesama, a neke od pjesama već su osvojile domaći eter i publiku.

Ulaznice po cijeni od 13 eura možete nabaviti u sustavu Entrio i u Dirty Old Shopu.

Mašinko / foto: Hrvoje Baudoin

Mašinko / foto: Hrvoje Baudoin

Album “Pozovite rapsode” stiže tri godine nakon posljednjeg “Danas ću, sutra ću”. Ako je suditi po prvim reakcijama, “odmjereni, ubojiti i precizni, odlični punk” nastavlja u svom revijalnom tonu. Novim pjesmama nastavljaju niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka, zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije.

Novo izdanje Mašinka dostupno je na LP-u, CD-u ali i svim digitalnim kanalima. Glazbu i aranžman pjesama potpisuje čitav bend, dok su tekstove napisali Marin Šulentić, Srđan Grbić, Andrija Ražnatović i Petar Predrag. “Pozovite rapsode” snimali su Mark Mrakovčić i Leonard Klaić, koji potpisuje miks i master te skupa s bendom i produkciju.

Moglo bi Vas zanimati