24
svi
2024
Vijesti

Nastupaju DJ Enaiem i After Affair

Veliki party elektroničke glazbe ovog vikenda u Tunelu Sljeme

Tunel Sljeme

Tunel Sljeme

share

Ovaj vikend Gračansko Dolje postaje centar elektroničke glazbe s jedinstvenim sedmosatnim programom koji će trajati od 16 do 23 sata. Posebni gosti su DJ Enai i After Affair duo, a event organizira energični tim studenata iz Panic Rooma.

Tunel Sljeme: Nova Lokacija za Party

Ovaj osamdeset godina star tunel, čija gradnja nikada nije dovršena, sada će ugostiti jedan od najupečatljivijih događaja ove godine. Organizatori Luka Kosty i Antonio Vlaić susreli su se s novinarima na ulazu u tunel, tri minute hoda od žičare, kako bi najavili ovaj poseban event. Tunel će biti potpuno svjetlosno transformiran, s kružnim i polukružnim instalacijama. Posjetitelji će moći uživati u baru, VIP zoni i backstage prostoru. Posebna platna će osigurati da se buka ne širi van te da unutra dan postane noć.

Nezaboravno Iskustvo s DJ Enaiem i After Affair

Glavna zvijezda večeri, španjolski DJ Enai, poznat po nastupima na velikim svjetskim festivalima, donosi svoj jedinstveni stil u Zagreb. Uz njega će nastupati i bosanskohercegovački duo After Affair, poznati po svojim energičnim nastupima na Sarajevo Film Festivalu. Glazba koja će se svirati je melodic progressive techno, žanr koji spaja elemente housea i techna, stvarajući melodičnu i plesnu atmosferu.

Panic Room: Inovativni Organizatori

Panic Room je započeo s radom 2020. godine, a prva velika zabava održana je na vrhu najvišeg nebodera u Zagrebu. Luka i Antonio vole spajati glazbu s drugim umjetnostima, često uključujući izložbe na svojim eventima. Njihov logo, inspiriran “KrikomEdvarda Muncha, simbolizira spoj slikarstva i glazbe.

Mladi hrvatski DJ-i na ovim eventima imaju priliku svirati uz najveća imena regionalne i svjetske scene, uključujući Davida Penna, Buraka Yetera i Raffa FL-a. Za sutrašnji događaj u tunelu Sljeme, ulaznice su dostupne preko Entrio sustava, a ograničeni broj bit će dostupan i na ulazu.

Tunel Sljeme - Panic Room

Briga o Zajednici

Svjesni važnosti očuvanja prirode, organizatori će nakon partyja organizirati akciju čišćenja tunela, pokazujući brigu za okoliš i lokalnu zajednicu. Govoreći o budućim planovima, Panic Room planira još više partyja na neobičnim lokacijama diljem Hrvatske, uključujući obalu, Rijeku i Osijek. “Naš cilj je pružiti nezaboravne doživljaje na nesvakidašnjim mjestima,” zaključuje Luka.

Pridružite se ovoj jedinstvenoj glazbenoj avanturi u tunelu Sljeme ovog vikenda!

Moglo bi Vas zanimati