25
stu
2022
Vijesti plus

Prestižna nagrada Hollywood Music in Media Awards

Dina Rizvić nagrađena u Hollywoodu

Dina Rizvic s nagradom HMMA u Hollywoodu

Dina Rizvić - nagrada Hollywood Music in Media Awards u kategoriji Novi skladatelji / Izvor: Dina Rizvić Facebook

share

Hrvatsko društvo skladatelja prenosi kako je kantautorica, skladateljica, aranžerka, multiinstrumentalistica i producentica Dina Rizvić osvojila prestižnu nagradu Hollywood Music in Media Awards u kategoriji Novi skladatelji/Skladatelji u usponu s pjesmom “Imaginarium“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dina Rizvic (@dinarizvicmusic)

Hollywood Music in Media Awards (HMMA) prva je organizacija koja dodjeljuje nagrade za originalnu glazbu u audiovizualnim medijima iz cijelog svijeta. Nominacije HMMA-e nerijetko su prethodile Zlatnim globusima, Oscarima i Emmyjima, nagradama koje se dodjeljuju i mjesecima kasnije. Glavni događaj HMMA uključuje glazbene nastupe, slavne voditelje, odavanje počasti znamenitim ličnostima glazbene industrije i – najvažnije – nagrade za skladatelje, tekstopisce i umjetnike.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dina Rizvic (@dinarizvicmusic)

Vijest o nominaciji s čak dvije autorske skladbe objavili smo u listopadu, a Dina je ispunila očekivanja i vratila se iz Hollywooda s prvom nagradom u rukama. Na listama pobjednika i nominiranih iz prethodnih godina nalaze se velika imena kao što su Billie Eilish, Hans Zimmer, Jennifer Hudson, John Legend, Elton John i mnogi drugi poznati glazbenici. Stoga ovoj uspješnoj i svestranoj mladoj umjetnici želimo sličan karijerni uzlet i čestitamo na velikom inozemnom priznanju.

Moglo bi Vas zanimati