25
sij
2023
Vijesti plus

(PREMIJERA) Manifest: "Kada nema te"

Manifest

Manifest /Val Požar

share

Nakon što su prošlo ljeto publici predstavili svoj svjež i energičan zvuk, mladi rokeri Manifest predstavljaju novi singl “Kada nema te”.

„Ovu pjesmu smo napisali Filip Topčić i ja. Našli smo se u studiju, pokazao mi je tekst, uzeo sam gitaru i melodija je nastala u samo pet minuta. Ostatak benda objeručke je prihvatio pjesmu iako smo već imali pripremljenih deset pjesama koje smo snimili u kultnom Abbey Road studiju u Londonu“, ispričao je Marko Mihaljević.

Pjesmu prati i zanimljiv spot koji je snimljen u jednom kadru, a režijski ga potpisuje Hrvoje Baudoin:

„Dugo smo razmišljali kako ćemo snimiti spot i na kraju sam došao na ideju spota u jednom kadru. Mnogi su mislili da je to teško realizirati, ali Hrvoje Baudin je vjerovao u tu ideju i odmah smo se bacili na realizaciju spota. Na snimanju spota smo uvježbavali i snimali dok nismo dobili super snimke. Spot predstavlja studentski život dečka koji prolazi kroz klasične ljubavne tegobe i ludosti, a bend koji se pojavljuje poput ‘duhova’ oko njega predstavlja pjesmu u njegovoj glavi. Pjesma je klasična rock pjesma radiofoničnog prizvuka“, otkrio je Marko

Pjesma “Kada nema te” dostupna je na svim streaming servisima.

Moglo bi Vas zanimati