25
ožu
2024
Vijesti

Najtraženije ulaznice za koncert godine na Hipodromu

Za koncert Eda Sheerana u prodaju puštene dodatne ulaznice

Ed Sheeran - Hipodrom Zagreb 10.8.2024.

Ed Sheeran - Hipodrom Zagreb 10.8.2024.

share

Dobre vijesti za sve obožavatelje Eda Sheerana: najtraženije ulaznice za koncert Eda Sheerana na zagrebačkom Hipodromu u subotu, 10. kolovoza 2024. ponovno su u prodaji!

Ne želite li propustiti prvi spektakularni nastup Eda Sheerana u Hrvatskoj, požurite po svoju ulaznicu na www.eventim.hr

Prvi koncert Eda Sheerana u Hrvatskoj, koji je već najavljen kao regionalni događaj 2024. godine, izazvao je ogroman interes za ulaznicama, a najtraženije ulaznice rasprodane su u trenu.

Stoga obožavatelji imaju drugu priliku ugrabiti najbolja mjesta na koncertu.

Turneja Mathematics s kojom dolazi u Zagreb nastavak je njegovih koncerata u Europi koji su u Sjevernoj Americi oborili sve rekorde posjećenosti. Ed trenutno održava spektakularne koncerte u Japanu, a turneju nastavlja u Aziji. U svibnju odlazi u Ameriku, au Europu se vraća krajem lipnja. Zagreb će ga ugostiti 10. kolovoza na Hipodromu, mjestu koje je već ugostilo tri glazbena velikana: RHCP, Metallicu i Rolling Stonese, pa je sasvim logično da se Edov koncert održi na istom mjestu.

Ova izvanredna prilika da hrvatska publika po prvi put uživo gleda i sluša Eda Sheerana već je pri samoj najavi koncerta oduševila obožavatelje diljem regije. Dodatnu euforiju zasigurno će izazvati ulaznice za dodatna mjesta koja su u prodaji.

Samo prošle godine, Sheeran je izdao dva albuma: ‘-‘ (Subtract) i Autumn Variations, a oba su postala broj jedan u svijetu. Objavljeni su uz pohvale kritike u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Moglo bi Vas zanimati