13
ožu
2024
Vijesti

"Šug Najt"

Zagrebački raper Khan predstavlja novu pjesmu i videospot

Khan - Šug Najt

Khan - Šug Najt

share

Nakon pauze od gotovo osam mjeseci, zagrebački raper Khan konačno predstavlja novu pjesmu i videospot

Riječ je o singlu naziva “Šug Najt”, koja je u jednu ruku, na originalan, kreativan način s dozom humora, oda nekoć jednom od najkontroverznijih glazbenih mogula Hip Hop scene i vlasniku izdavačke kuće Death Row Records, Suge Knightu.

Na svojstven način, Khan je pokušao rekreirati najpoznatije scene legendarnog CEO-a, pod čijim su izdavaštvom početkom i sredinom devedesetih bile najveće zvijezde rapa, 2Pac, Snoop Dogg, Dr.Dre i mnogi drugi.

Khan je svoj Ril Tok Podcast pretvorio u brand, u ovom slučaju i izdavačku kuću, za potrebe spota redizajnirao je logo, napravio lance, ukrasio scenu Cadillacom, te je čak snimio i scene u zatvoru na lokaciji Fox in a Box escape Room, što je zanimljivo s obzirom na to da se Suge Knight upravo nalazi u jednom od američkih zatvora.

Khan - scena iz videospota "Šug najt"

Khan – scena iz videospota “Šug najt”

Ideje spota ovjekovječio je Doktor Oga, koji je nastojao napraviti videospot bez pretjeranih video efekata, što nije česta praksa na našim prostorima.

Uskoro možemo očekivati i Khanov novi album, s pjesmom “Šug Najt” kao uvertirom u sve što nam zagrebački raper priprema.

Khan - scena iz videospota "Šug najt"

Khan – scena iz videospota “Šug najt”

Moglo bi Vas zanimati