07
lis
2023
Vijesti

Freestyle rap natjecanje

Mleeksah je pobjednik Red Bull RapLike 2023.

Mleeksah - Red Bull RapLika 2023.

Mleeksah - Red Bull RapLika 2023. /Tomislav Moze (Red Bull Content Pool)

share

Mleeksah je uvjerljivo odnio pobjedu na sinoćnjem natjecanju u freestyle rapu Red Bul RapLika koje se održalo u zagrebačkom klubu Katran.

Red Bull Raplika na stage je donijela težak zadatak pred osam finalista: Prgu, Flegu, Mleeksu, Kileta, Nešelu, Debelog Oka, Malog Japanca i LiKa. Nimalo lagan zadatak imala je sudačka postava koju su činili Remi, Maja Trstenjak, Koolade, Zembo Latifa i Arot.

Finale je otvorila Remi i počastila publiku svojim hitovima poput “Romantike” i “Neustrašivih”, a zatim je Aleks Milinković, voditeljica programa uz DJ Soula i već spremnu publiku na pozornicu pozvala natjecatelje koji su činili ždrijeb ranije izvučen u backstageu. U pauzi je nastupio i Zembo Latifa, a publika se pobrinula za to da cijela Radnička cesta u Zagrebu grmi od navijanja.

Long story short. Dok čekaš battleove koji će biti objavljeni na Red Bull Raplika YouTubeu, bitno je da znaš da je Mleeksah (konačno, ako smijemo reći) pobijedio. Drugo mjesto odnio je Mali Japanac dok se na trećem mjestu našla Nešela.

Posebnu nagradu dodijelila je i SuperBabeKillah, a radi se o kategoriji MVP u kojoj je nagradnu odnio Mali Japanac.

Party se nastavio do ranog jutra, a stage na dva floora preuzela je ekipa iz RNB Confusiona s lineupom za pamćenje; Teddy Lewis, DJ Indy, DJ Soul i Kiki B osigurali su beatove za masu željnu čaganja.

Moglo bi Vas zanimati