08
svi
2024
Vijesti

Regata života

Neno Belan slavi prvih 40 koncertom u Areni Zagreb

Neno Belan / Dario Njavro

share

Pjevač je koncert zakazao za 8. ožujka iduće godine

Nježan, romantičan, samozatajan, trajan, strastven – i četrdeset godina s nama. Neno Belan točno toliko plovi glazbenim morima, pjeva o Ljubavi, osnovnom gradivnom bloku naših života, a iduće godine će svojim obožavateljicama i njihovim pratnjama na Dan žena pokloniti koncert u zagrebačkoj Areni. Uz pratnju benda Fiumensi i uz pomoć brojnih pomno odabranih gostiju, i pjevača i instrumentalista – servirati će nam točno četrdeset najznačajnijih pjesama iz svoje bogate glazbene karijere.

neno belan regata života

Jeste li se spremali za tulum uz “Ona danas (dolazi iz Zagreba”)? Jeste li plakali uz “Rijeku snova” za nekom ljubavi? Jeste li uz “Pričaj mi o ljubavi” otplesali prvi ples? Prolaze li vam trnci kad čujete Massima i Nenu u “Zar više nema nas”? Nemojte propustiti čaroliju u Areni, koja slavi mediteransku kanconu začinjenu zvukovima dobrog starog popa i rocka.

Ljubav prema jedrima i moru

Na repertoaru će se naći i nova Belanova pjesma “Regata života” koja će biti premijerno izvedena na Melodijama Jadrana u lipnju ove godine. Ova zanimljiva uglazbljena priča o jedriličaru olimpijcu Filipu Jurišiću, njegovoj ljubavi prema jedrima i moru, ujedno je i priča o Belanu i njegovoj jedinstvenoj plovidbi oceanima pjesama koje vole sve generacije.

Koncert Regata života održati će se 08. ožujka 2025. godine u zagrebačkoj Areni, u organizaciji produkcijskih kuća Baba Production i Thrill Music te uz medijsko pokroviteljstvo Top Radija. Ulaznice za ovaj rođendanski glazbeni spektakl biti će u prodaji od 8. svibnja ove godine putem sustava Eventim.

Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i zaplovite s nama u Regatu života. Vidimo se na koncertu!

Moglo bi Vas zanimati