14
tra
2022
Digital & Biz

Telekom Electronic Beats se vraća u Zagreb

Telekom Electronic Beats / promo

Telekom Electronic Beats / promo

share

Telekom Electronic Beats se nakon pauze od nekoliko godina vraća u Zagreb, i to 2. srpnja, programom Telekom Electronic Beats Live, kojeg su najavili na svojim platformama.

Detalji o programu su još uvijek nepoznati, no jasno je da je Zagreb jedna od stanica turneje u kojoj su i Budimpešta, Bonn i Köln.

No čini se da je riječ o eventu koji će se paralelno odvijati i u fizičkom i u virtualnom prostoru; kao jedna od lokacija najavljen je i – Maetaverse.

Sudeći po objavama na njihovim mrežama, postoji šansa da će se dio programa odvijati na platformi Roblox, koja je gaming platforma zamišljena tako da upravo igrači dizajniraju samu igru.

„U 2022., želimo pokazati ikonične prostore za nove glasove: inicijatirati nove dijaloge, podržati artističke inovacije i osnažiti glasove za koje vjerujemo da se moraju jasnije čuti“, napisali su na stranicama Telekom Electronic Beatsa, pa nastavili: „Stvorimo nove kulturne susrete i proslavimo mirni i optimistični pogled u budućnost. Za inkluziju svih, ovi će se događaji odvijati i u Metaverseu i u stvarnom životu. Pridružite nam se“, poručuju.

Podsjetimo, Telekom Electronic Beats je marketinški program Deutche Telekoma, koji je pokrenut 2000. godine, a koji se provodi diljem Europe. Radi se o nizu događaja koji su povezani s glazbom, ali i dizajnom, modom i inovativnim tehnologijama. U programu su, među ostalima, sudjelovale velike svjetske zvijezde kao što su Gorillaz, Grace Jones, Roisín Murphy, London Grammar i New Order.

Posljednji veći pothvat Telekom Electronic Beatsa se u Zagrebu dogodio 2015. godine, kada su organizirali festival, na kojem su stupali KiNK, Kölsch, Sinkane, Mykki Blanco, Koze i drugi.

Prije godinu dana su također posjetili Zagreb, ali u virtualnom obliku.

Moglo bi Vas zanimati