26
svi
2022
Intervju

„Feminnem dok ne preminem”: Neda, Pamela i Nika ovaj put misle ozbiljno

Feminnem / Ela Pustajec

Feminnem / Ela Pustajec

share

Girl bend Feminnem se ponovno okupio, poput bombe je u našem malom medijskom krugu odjeknula nova vijest.

Iako se javnost iznenadila, cure su već su neko vrijeme razmišljale o comebacku, čak i s konkretnim ponudama na stolu, no tada nije bio pravi trenutak i presudila je želja da se posvete obitelji.

Glazbenice već dva mjeseca u tajnosti pripremaju nove pjesme. Prva bi trebala izaći 30. svibnja, a riječ je o ljubavnoj pjesmi ”Zajedno” koju su zaista i napisale – zajedno – dok je autor glazbe Branimir Mihaljević.

O tome koliko je jaka njihova želja da ponovo nastupaju zajedno, govori i njihov novi šaljivi moto koji svugdje ističu, „Feminnem dok ne preminem”. Nakon deset godina pauze ovaj simpatični trio opet će nastupati u postavi Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos.

S obzirom na to da je Nika zbog nezgode na rolanju završila na operaciji podlaktice, doslovno smo ulovili Nedu i Pamelu na par minuta između raznih obaveza kojih su ovih dana pune te ih pitali nekoliko sitnica koje zanimaju sve njihove fanove.

Feminnem / Ela Pustajec

Feminnem / Ela Pustajec

Wow, kakav comeback! Kakvi su dojmovi sad kad se sve pokrenulo?

Neda: Luda euforija, nevjerica, pa onda neka flegma… Roller coaster emocija.

Kada i kako i zašto ste odlučile ponovno krenuti zajedno?

Neda: Svako malo se ta ideja pojavljivala. Iskreno, mislim da sam čak ja svaki put bila kočnica… Mislim da me strah kočio.

Prevelika je želja, ali i prevelik zalogaj, pogotovo za mame. Sada kad su nam djeca veća, kad mislim da sam se napokon naspavala i da imam snage, sad se može. Pamela i ja smo ovu zimu zajedno sudjelovale na par projekata i tada otprilike shvatile da je čas – ili sad ili nikad.

Jeste li sve tri na prvu bile zâ, ili je nekoga ipak trebalo malo nagovarati?

Pamela: Ovaj put nikoga nije trebalo nagovarati! 

Gdje vas možemo vidjeti prvi put uživo?

Neda: 11. lipnja! Nastupamo na CMC festivalu nakon kojeg imamo prvi koncert u deset godina! Evo dok to izgovaram ne vjerujem!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Pripremate li nove pjesme, možda album? S kim surađujete na tom polju?

Pamela: Pjesma i video su snimljeni, pjesma je već u eteru, a čekamo par dana do premijere novog spota. Mislim da će biti fenomenalan!

Hoće li vaš zvuk biti na tragu prijašnjeg ili možda spremate neki zaokret u tom smislu?

Pamela: Definitivno na tragu prijašnjeg, ali, naravno, u modernijoj produkciji.

Kako stojite s društvenim mrežama, koji će vam biti glavni kanal komunikacije s fanovima? Hoćete li se uspjeti nositi s konstantnim Tik Tok izazovima? 

Neda: Uh… Tik Tok. Da… Čini se da ćemo morati. Iako planirano, sve se dogodilo brzo. Otvorile smo službeni YouTube kanal (pretplatite se!!!) i Instagram, tako da se nadam da će svi koji čitaju potražiti nas na mrežama i pridružiti nam se, a mi ćemo, naravno, objavljivati datume nastupa, premijere, novosti…

Imate li već imate plan za novi pohod na Eurosong? Tko vam je bio favorit ove godine?

Neda: E, da nam je novčić svaki put za ovo pitanje… Ne planiramo za sada ništa. Ove godine Španjolska je razvalila!

Kako vam sjeda nova generacija mladih pjevača i pjevačica u Hrvatskoj? Tko vam se posebno sviđa, a tko možda ne?

Pamela: Imamo puno favorita. Svatko tko se trudi i uspio je u Hrvatskoj napraviti karijeru je vrijedan poštovanja.

Koji su vam planovi za ljeto?

Neda: Plan je, nećete vjerovati, odmoriti se radno. S obzirom na to da smo tek krenule u projekt, ljeto je još uvijek neizvjesno, iako su pozivi za koncerte počeli pristizati odmah sljedeće jutro nakon što je vijest odjeknula. Bit će veselo!

Moglo bi Vas zanimati