22 - 28
tra
ISTRA I PRIMORJE
Rijeka

11. Impulse Festival u Rijeci

ISTRA I PRIMORJE | Rijeka

22 - 28.04.2024

11. Impulse Festival u Rijeci

Impulse festival 2024. / autorica Petra Vrdoljak

share

11. izdanje boutiqe festivala kojem je osnovni cilj promocija urbane kulture održati će se od 22. do 28.4.

Proljeće kao godišnje doba usko je povezano s buđenjem, rastom pa čak i razvojem. Na sebi svojestven način i Impulse Festival pokušava upravo to; probuditi i/li dati obol klupskoj kulturi u uvijek fluidnoj Rijeci. Promišljanjem glazbe kroz različite umjetničke forme i medije festival otvara nove, drugačije poglede na nju samu te općenito na koncertnu i klupsku kulturu.

U svome 11. izdanju Impulse Festival će predstaviti niz relevantnih gostiju koji dolaze mahom promovirati svoja aktualna ili pak nova izdanja. Drugim riječima u trajanju od sedam dana na niz gradskih lokacija sprema se bogat program za publiku svih generacija. Počevši od filmskog segmenta, uvijek intrigantnih panel razgovora, nezaobilaznog sajma ploča pa sve do onog najbitnijeg: koncertni nastupi te party moment uz poneko iznenađenje. U duhu toga je i slogan: “Music is everywhere”, koji na jednostavan način opisuje i zaokružuje programsku shemu festivala.

U prodaji je puštena ograničena količina (30 komada) festivalskih tzv. blind ulaznica po cijeni od 40 eura (uvećana za naknadu od strane sustava) koja omogućava ulaz na sve programe. Ulaznica je personalizirana (glasi na ime i prezime) i nije prenosiva, a kupnja je dostupna isključivo preko sustava Entrio. Prodaja ulaznica traje do ponedjeljka, 19.2. ili do isteka zaliha.

Sljedeći događaj

22
tra
Split
Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića
Ana Domančić i Mirjam Lučev-Debanić u Hrvatskom domu u Splitu