22
lis
Rijeka
HKD Sušak

Bruno Mičetić

Rijeka | HKD Sušak

22. 10. 2022 | 20:00

Bruno Mičetić

Bruno Micetic foto

share

Priznati riječki jazz gitarist, kompozitor i aranžer najavljuje svoj samostalni koncert u dvorani Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku u subotu, 22.10. od 20h
Ulaznice su u prodaji putem sustava mojekarte.hr, uz posebnu pogodnost; slobodan ulaz za polaznike glazbenih škola.

Bruno Mičetić poznati je riječki jazz gitarist iza kojeg stoji raznolika glazbena karijera te brojna studijska izdanja i suradnje s eminentnim glazbenicima iz cijele regije. „Phantom Whisper”, „Fat Manager”, „Dates”, „Keops”, „Pred lice sudbini”, „Beauty Of Your Soul”, „Capturing the moment” i „Road to perdition” samo su neki od albuma na kojima se vidi njegova širina i veliki potencijal koji su mu osigurali visoko mjesto na domaćoj jazz sceni, ali i šire.

U subotu, 22.10. u HKD-u na Sušaku Mičetić premijerno predstavlja svoj novi projekt pod nazivom: „Guitars’ Dialogue”.

Kako sam prenosi:
“„Guitars’ Dialogue” je moj najnoviji projekt u kojem pokušavam spojiti dvije gitare i različite stilove u jedan potpuno novi glazbeni izričaj. Oduvijek sam tražio nove izazove pa akustična gitara s otvorenim štimovima bila idealna prilika za jednu novu priču. Također, poseban je osjećaj kada si potpuno sam na bini i zapravo je vrlo izazovno. Ove skladbe premijerno ću izvesti u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku i nadam se da će se svidjeti publici, koja će ih uskoro moći poslušati i na albumu koji bi trebao biti objavljen do kraja godine. Jako se veselim nastupu u svojem rodnom gradu i sve pozivam na koncert u HKD-u na Sušaku 22. listopada.”

Publika će moći u intimnoj atmosferi doživjeti svu glazbenu raznolikost koju Mičetić gradi već godinama i koja je s jedne strane opuštena, produhovljena i meditativna, a s druge nepredvidiva, spontana i dinamična te oslikava njegovu iskrenu ljubav prema glazbi.

Sljedeći događaj

22
lis
Zagreb
Garden Brewery
Sajam ploča i stripova Garden Brewery