22
lis
Zagreb
Garden Brewery

Sajam ploča i stripova Garden Brewery

Zagreb | Garden Brewery

22. 10. 2022 | 20:00

Sajam ploča i stripova Garden Brewery

Atrium TheGardenBrewery atrium_JulienDuvalPhoto

share

Zagrebačka The Garden Brewery organizira sajam ploča i stripova, kao i Farmers market, tržnicu domaćih proizvoda ove subote, 15. listopada. Veliko dvorište pivovare na Žitnjaku tako od 11:00 sati postaje mjesto za druženje, ali i nabavku zdrave hrane te raznih glazbenih i umjetničkih izdanja.

Sajam ploča predstavlja PDV – nezavisna izdavačka etiketa iz Zagreba, pokrenuta od strane tima Pozitivnog ritma, koji je domaćoj i širojv javnosti postao prepoznatljiv po rezultatima uv organizaciji festivalskih i klupskih događanja. Pod okriljem etikete djeluje i dućan s pločama, te raznim pratećim arsenalom vezanog uz vinilnu kulturu i DJ opremu. Na sajmu će se moći pronaći razna izdanja punk, HC, dub, reggae, rock, techno, house, bass i srodnih žanrova, ponešto za zadovoljiti svačiji ukus.

Stripove donosi CRŠ ekipa. Od prvog festivala u zagrebačkom KIC-u do Tvornice Kulture, posljednjih nekoliko godina ugošćuju najznačajnije strip-crtače i umjetnike današnjice. U 25 godina postojanja festival se stalno mijenjao, ali je ostao dosljedan ideji da je strip nešto što se mora čitati i što ne pripada u supkulturu, već treba biti svakodnevno prisutno i dostupno svima. Subota ujutro rezervirana je i za Farmers Market. Tržnica koja predstavlja razne proizvođače, omogućuje nabavku zdravih i domaćih proizvoda i hrane, a istovremeno je i prostor za vikend druženje. Uz ostale izlagače bit će prisutan i Mali plac, poznata mobilna tržnica lokalnih i sezonskih proizvoda.

Ulaz na sve programe je besplatan.

Sljedeći događaj

22
lis
Zagreb
KSET
Činčila