22
lis
Zagreb
Sax!

Filip Rudan

Zagreb | Sax!

22. 10. 2022 | 20:00

Filip Rudan

Korektan nastup: Filip Rudan / Arhivska fotografija/Matej Grgić

share

S već prepoznatljivim kantautorskim potpisom, upečatljivim vokalnim izražajem i emotivnim sviranjem gitare, Filip Rudan očarao je ne samo domaću publiku već i slušatelje diljem svijeta. Na svojem glazbenom putu  može se pohvaliti uspješnim autorskim radom, ponajviše pjesmama „He’s Not The One“ i „Razine” koje su, uz sjajnu podršku domaćih i regionalnih radio stanica, odmah pronašle put do slušatelja.

Singlovi paralelno bilježe sjajne rezultate na glazbenim platformama, dok na društvenim mrežama i službenom YouTube kanalu redovito pristižu pohvale sa svih strana svijeta: od Hrvatske i regije preko europskih zemalja do Brazila, SAD-a, Sirije, Šri Lanke pa i daleke Australije! Pažnju je pak privukao već sudjelovanjem u The Voice Hrvatska („Lovely“ duet bilježi preko 60 milijuna pregleda) nakon čega je debitantsku pjesmu „Blind“ (objavljenu i verziji na hrvatskom, „Kad Me Svojim Nazvala“) predstavio na Dori 2021. gdje se istaknuo kao jedan od favorita publike. Širu javnost i domaće medije posebno je impresionirao izvedbama u Areni Zagreb i pulskoj Areni gdje se kolegama glazbenicima pridružio na koncertima održanima u čast Akiju Rahimovskom.

Glazbenu inspiraciju pronalazi posvuda, a budući da najviše uživa u stvaranju svoje autorske glazbe već ove jeseni planira predstaviti novu kantautorsku poslasticu! Prije toga, publika Filipa Rudana i njegov bend ima priliku čuti na koncertu u kultnom klubu u centru Zagreba –  u subotu, 22. listopada u Saxu – klubu hrvatskih glazbenika! Uz hvaljene autorske pjesme Filip i njegov bend publiku će zabaviti i probranim pop rock repertoarom.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Saxa za vrijeme radnog vremena kluba, a s obzirom na veliki interes, preporuka je osigurati ulaznice na vrijeme.

Sljedeći događaj

22
lis
Zagreb
Boogaloo
Linkin Park tribute Piknik Park