04
ožu
Šibenik
Tunel Ratcat

Birds & Ivna Ji

Šibenik | Tunel Ratcat

04. 03. 2023 | 21:00

Birds & Ivna Ji

325594616_498620285725550_6355949469366381481_n

share

Cijenjena hrvatska producentica Ivna Ji i acid techno DJ-ica iz istočnog Londona Birds nastupit će u subotu, 4. ožujka, u šibenskom Tunelu. Obje djevojke imaju obilje vlastite produkcije, specifičan zvuk i dosta komponiraju.
Ivna Ji u posljednje vrijeme dosta istražuje, plovi po oceanima zvučnih mogućnosti i eksperimentira roneći po dubinama audio inženjeringa. Endemska je pojava u regiji jer malo koja žena zna toliko o glazbenim matematikama kao ona.
Za DJ pultom je angažirana, predana ambijentu i atmosferi na plesnom podiju. Ne voli se ponavljati i stalno lovi neki novi, drugi, bolji set. U vječnoj je potrazi za svetim gralom muzičke kombinatorike, Atlantidom od zvuka skrivenom u najdubljim morima njezina talenta. U Tunel dolazi bez opterećenja, koncentrirana samo na muziku, ples i dobru klupsku zabavu.
Ivna Ji bila je logičan i jedini pravi izbor za dijeljenje pulta u Tunelu s britanskom djevojkom Birds koja vrti acid techno s psihodeličnim utjecajima novoga vala.
Oduševila nas je svojim novim, upravo objavljenim izdanjem ‘Rain Dance’ i jedva čekamo čuti njezin spoj techna, acida, EBM-a i srodnih muzičkih pravaca.
DJ-ira, radi LIVE, objavljuje za super labele poput Ombra International, NEIN i Samo Records.
Clubbing u Tunelu podupire Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske. Partner projekta je Grad Šibenik.

Sljedeći događaj

04
ožu
Zagreb
Pločnik
Blackout party x EXIT warmup