18 - 20
kol
Šibenik
Martinska

Rave Island festival

Šibenik | Martinska

18 - 20.08.2023

Rave Island festival

unnamed (25)

share

Slatka tajna čuvana zadnje dvije godine, i odgađana poradi pandemije, novi je Rave Island festival koji će se održati od 18. do 20. kolovoza 2023.

Ulaskom u svoje drugo desetljeće, Slurp! festival tako ovoga ljeta kroz partnerstvo s organizacijom Rave Alert iz Belgije donosi novo glazbeno događanje kojem će zaštićeni krajobraz Martinske u Šibeniku tokom tri dana i noći biti kulisa rajskog otoka.

“Nekoć davno postojao je Rajski otok na kojem su bića s planete, iz mora i iz svemira bila ujedinjena u slavljenju života. Taj raj bio je mjesto na kojem je svatko mogao izraziti svoju osobnost, plesati i raveati u zajedništvu. Raj je bio mjesto na kojem je svatko mogao živjeti život punim plućima”.

Došlo je vrijeme da na Rajskom otoku ponovno ujedinimo zemaljska, morska i svemirska bića, i plešemo kao da nikad nije ni prestao postojati.
Rave Alert poziva na Rave Island, prvi Neorave festival, na idiličnoj lokaciji Martinske u Šibeniku. Pripremite se za tri dana mora, sunca i Neoravea.

Udruženi s ukupno devet partnera, koji će isporučiti publici muziku na tri pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži, i na tajnovitim mjestima, sa preko 70 izvođača. Izgubljeni raj pritom će biti okružen ljepotama zaštićenog prirodnog krajolika Martinske, kao i ljepotama grada Šibenika, tog skrivenog bisera Mediterana.

Pridruži nam se već od četvrtka, 2. ožujka, kada kreće prodaja povoljnijih ulaznica za HR i regiju. Slijedi više informacija, prati ih na službenoj web stranici: www.raveislandfestival.com.

Sljedeći događaj

18 - 19
kol
Šibenik
Martinska
Preach the Rič