28
tra
Zagreb
Peti Kupe

Imogen w/ Danilo Plessow (MCDE)

Zagreb | Peti Kupe

28. 04. 2023 | 22:00

Imogen w/ Danilo Plessow (MCDE)

Danilo Plessow

share

Čarobnjak iza gramofona, izvrstan poznavatelj glazbe, ali nadasve utjecajan DJ i producent – Danilo Plessow jedna je od najintrigantnijih osobnosti suvremene elektroničke glazbe. U dvadesetak godina objavljivao je pod raznim aliasima glazbu u raznim stilovima – u rasponu od ambienta preko broken beata i housea do techna, no najpoznatiji je po projektu Motor City Drum Ensemble.

U jednom od dosad najuzbudljivijih gostovanja u Petom Kupeu 28. travnja, Danilo Plessow će pokazati da je eklektik sa srcem, dušom i golemom voljom da poveže ono što razdvaja. Ovog vlasnika opsežne kolekcije ploča odlikuje strast prema raritetnim vinilima i neumorno otkrivanje skrivenog glazbenog blaga.

Danilov talent došao je do izražaja nevjerojatno rano. Počeo je svirati bubnjeve u dobi od 6 godina, a ljubav prema jazzu otkrio je u školskom big bandu. Kad je napunio 11, već je radio na vlastitoj originalnoj produkciji. Uslijedila su u tinejdžerskoj dobi i prva izdanja s projektom Inverse Cinematics, a već sa 16 godina imao je prve međunarodne nastupe kao DJ.

Sva svoja lica Danilo Plessow donosi u Peti Kupe na Imogen Label Night gdje će mu se pridružiti Ilija Rudman i Antonio Zuza.

Sljedeći događaj

29
tra
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Lisinski subotom: Ivo Pogorelić