05
stu
Zagreb
Sax!

Alen Vitasović

Zagreb | Sax!

05 .2022

Alen Vitasović

Alen Vitasović

share

Alen Vitasović i spektakl u Saxu je kao kad kažete „Dobar dan.“ Ili tako nešto. Dakle, zagarantirano veselje na maks i ovaj put jer oštarije su konačno otprte na duže vrijeme. Pribilježite si subotu, 5. studenog u rokovnike.

Cijena ulaznice 75 kn, a dan, ukoliko ih ostane, će koštati 90 kn. Kupiti ih se može u Saxu od srijede 21.9. za radnog vremena kluba.

Alen je bio vrlo stvaralački plodan tijekom pandemije, pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe.

P.S. Ovo će biti prvi Alenov nastup s novim bendom.

 

Sljedeći događaj

05
stu
Zagreb
AKC Attack
U/Offu w/GLASKIN, Kommoda & Grumen