25
sij
Pula
Istarsko narodno kazalište – Mala scena

Cvit samoće u Istarskom narodnom kazalištu

Pula | Istarsko narodno kazalište – Mala scena

25. 01. 2024 | 20:00

Cvit samoće u Istarskom narodnom kazalištu

FreeDA Nera Immortelle: Cvit Samoće

share

FreeDA Nera Immortelle: Cvit samoće u Istarskom narodnom kazalištu

Koncertna predstava Cvit samoće glazbeno-poetična je priča o zaljubljivanju čovjeka u samog sebe. Glazba, poezija i sama izvedba, autorice FreeDA Nere Immortelle/N.Stipičević u savršeno dizajniranoj galerijsko-kiparskoj režiji Mie Melcher, odvest će Vas na Vaše intimističko putovanje na kojem, ako i dođete bez pratnje, zasigurno nećete biti sami.

Koncertna predstava Cvit samoće drugi je od tri ko-autorska projekta umjetnica Nere Stipičević/Freeda Nere Immortelle/FNI i Mie Melcher. Iako po vokaciji obje magistrice glume, kroz zajednički autorski razvoj kazališno-scenskih projekata iniciranih od strane Freeda Nere Immortelle (FreeDA/2015., Cvit samoće/2021, Dar/2023) obje glumice su već od prve suradnje prešle granice glumačkih okvira te pokazale svoju multidisciplinarnost i u umjetničkom i produkcijskom spektru koja je prepoznata i od strane publike i struke (Mkim RH, Mviep RH, Grad Makarska, Zaba, TZ Makarska).

U iskonskoj potrazi za autentičnim izričajem, kroz poeziju, glazbu i dramu FNI se posvetila autorstvu dok je Mia Melcher postala neizostavno ime koje u svim aspektima scenske podrške od režije i dramaturgije pa do svjetla i kostima, nevidljivoj ekspresiji riječi i glazbe Freeda Nere Immortelle istančanom kiparsko-galerijskom scenskom estetikom daje autentičnu i dojmljivu vidljivost te omogućuje publici da se s djelom umjetnice još više poistovjeti.

Sljedeći događaj