10
ožu
Zagreb
KSET

dram

Zagreb | KSET

10. 03. 2023 | 20:00

dram

DRAM photo02_cc Sofija Modošanov_webQ

share

Jedan od najinteresantnijih mladih bendova iz Beograda stiže po prvi put pred zagrebačku publiku. Indie-synth pop trio naziva dram nastupit će u petak, 10. ožujka u KSET-u, što će im biti premijerni nastup u Zagrebu. Stižu s dva studijska albuma i plesno orijentiranom autorskom glazbom kojom povezuju različite svjetove u jedno, stvarajući unikatnu yugopatetiku rasprostranjenu do kozmičkih prostranstva sentimentalnosti. Kažu da neće promijeniti svijet, ali igranka do jutra je zagarantirana.

“Jedva čekamo koncert u Zagrebu, gdje nikad prije nismo nastupali. Gubimo nevinost sa Zagrebom, ako se to tako kaže” ističu dram, koji nakon jesenske turneje po Srbiji, novu proljetnu turneju započinju u Hrvatskoj. “Uživo smo inače mnogo žešći, prelazimo okvire finoće u prvih nekoliko pjesama. Planiramo to učiniti ovaj put u legendarnom KSET-u i obećavamo – bit će puno suza i znoja” nadodaju.

Ulaznice za ovaj koncert dostupne su u prodaji putem online platforme Core Event te na prodajnim mjestima Drito Bar i Dirty Old Shop. Pretprodajna cijena je 5,5€, dok će na dan koncerta na ulazu biti 7,5€. Organizator koncerta je yem.

Sljedeći događaj

10
ožu
Zagreb
Tvornica kulture
Picnic Galactic / Čudna Šuma