14
lip
Zagreb
AKC Attack

drone/noise/jazz/ambient matineja: Ramon Moro + Petrolio

Zagreb | AKC Attack

14. 06. 2022 | 18:00

drone/noise/jazz/ambient matineja: Ramon Moro + Petrolio

aaaaa

share

Klub Attack! predstavlja:

DRONE/NOISE/AMBIENT MATINEJA: Ramon Moro & Petrolio

AKC ATTACK // 14.6.2022. // 18:00 // 30kn

Budući da se u Zagrebu 14.6. održavaju dva glazbeno srodna koncerta, Imperial Triumphant i Nero Di Marte u Močvari te Ramon Moro i Petrolio u našem klubu, odlučili smo se za organizaciju matineje kako bi svi željni eksperimentalnog zvuka mogli posjetiti oba koncerta. Plan nam je završiti u 20:00 ne bi li svi oni koji se odluče posjetiti Attack! na vrijeme stigli do Močvare.

U goste nam dolaze:

Ramon Moro

ramonmoro.com

Ramon Moro talijanski je trubač i kompozitor u svojoj je dvadesetak godina dugoj i žanrovski raznolikoj karijeri stvarao u poljima jazza, elektronike i improvizacije. Uz svoju solo karijeru, Ramon Moro čest je gost rock i metal izdanja, a zbog njegove sposobnosti improvizacije te senzibilnosti za interakciju s ostalim umjetničkim formama surađuje i u područjima suvremene umjetnosti i filma.

Petrolio

https://petroliodark.wixsite.com/petrolio

Nakon što je godinama bio aktivan na metal, jazz i industrial scenama, Enrico Corrato 2015. odlučuje se za formiranje Petrolia, njegovog solo projekta inspiriranog glazbom Goodflesha, Nadje, Authora & Punishera i dr. U svojoj je karijeri dijelio pozornicu s priznatim glazbenicima poput Mai Mai Mai, Of the Wand and the Moon, Adamennon i mnogim drugima. U suradnji s Angelom Teodorowsky , 2018. izdaje EP za cijenjenu kanadsku etiketu Low Noise Productions.

Sljedeći događaj

15 - 19
lip
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Bjelovar
Terezijana: Carmina Burana