17 - 14
lip
DUGI MACCHIATO: Luka Čikić i Ana Marija s Crothenticom
DUGI MACCHIATO: Luka Čikić i Ana Marija s Crothenticom

DUGI MACCHIATO: Luka Čikić i Ana Marija s Crothenticom

DUGI MACCHIATO: Luka Čikić i Ana Marija s Crothenticom | DUGI MACCHIATO: Luka Čikić i Ana Marija s Crothenticom

17 - 14.06.2022

DUGI MACCHIATO: Luka Čikić i Ana Marija s Crothenticom

169 luka dugi macchiato

share

CAFE KREMA ZA ZAVRŠNICU: Luka Čikić i Ana Marija

Luka privlači pažnju nakon svog debut izdanja ‘Floating in Desert’ na Musumecijevoj etiketi Multinotes. dijelio je pult s imenima kao Adriatique, Rodriguez Jr, Fideles, Ruede Hagelstein, Denis Horvat, Lehar, Santiago Garcia, Ivory, Coeus te donosi kremu na podij DUGOG MACCHIATA.

Luki će se pridružiti i svestrana Ana Marija koja je veliki kreativac u duši. nakon sviranja klavira i bubnjeva te skladanja glazbe upustila se, pogodili ste, u DJ-iranje. Ana Marija gostuje u b2b formatu s rezidentom Crothenticom u Afro-melodičnom opusu uz koji će velika završnica prvosezonskog DUGI MACCHIATO serijala ostati zapamćena. #kavaseskuhala #dugimacchiato

HM.ATIC

u ovoj seriji evenata naglasak se stavlja na vizualnu estetiku za koju je Hana Matić @hm.atic nedvojbeno poželjna podrška. Hana se bavi ilustracijom i dizajnom kroz razne tehnike svog stvaralaštva. iako najviše radi digitalno na tabletu, to ne umanjuje njenu multidiscipliniranost kroz analognu fotografiju ili polaroide. posebnu ljubav gaji prema kavi i novim receptima što svakako isključuje bilo kakav sukob interesa.

https://www.instagram.com/hm.atic/

ULAZNICE

pretprodaja: 35kn (entrio)
na ulazu: 50kn

#imesocialclub #individua #musica #expresia

Sljedeći događaj