18
lip
Zagreb
AKC Attack

Stonebride, Moraines, Plastic Knives - Attackapulco II

Zagreb | AKC Attack

18 .2022

Stonebride, Moraines, Plastic Knives - Attackapulco II

stonebride-moraines-plastic-knives-a086

share

🏠veliko dvorište Medike
🎟️pretprodaja 55kn, na ulazu 70kn

x Stonebride, heavy rock/alternative psych/stoner/doom prog
x Moraines, instumentralni math/prog rock/postrock
x Plastic Knives, electro-rock/insturmental/experimental


BC: stonebride.bandcamp.com
FB: facebook.com/stonebrideband
IG: instagram.com/stonebride
YT: youtube.com/stonebrighter

𝗠𝗼𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝘀 su često hvaljeni kao jedan od eklektičnijih i raznovrsnijih bendova proizašlih iz zagrebačke underground scene. Bend čine Mario Mlakar (bubanj), Goran Rusmir (bas gitara), Domagoj Šekelja i Petar Pečur (gitare). Prvi EP iz 2008., „The Perfect Pantheon of Absence“ nastao je pod utjecajem vala stoner rocka i post-metal bendova i prvi je materijal tog žanra u Hrvatskoj. Trenutni glazbeni pristup benda izbjegava jednostavnu žanrovsku odrednicu, no u njemu bi podjednako za sebe nešto mogli pronaći 𝗹𝗷𝘂𝗯𝗶𝘁𝗲𝗹𝗷𝗶 𝗺𝗮𝘁𝗵, 𝗽𝗿𝗼𝗴 𝗶 𝗽𝗼𝘀𝘁-𝗿𝗼𝗰𝗸𝗮, 𝗵𝗲𝗮𝘃𝘆 𝗺𝗲𝘁𝗮𝗹𝗮 𝗶𝗹𝗶 𝗽𝗼𝘀𝘁-𝗵𝗮𝗿𝗱𝗰𝗼𝗿𝗲𝗮 u svim svojim varijacijama kroz posljednje dvije dekade. Zvukom danas to zahvaća široku paletu od Deftonesa i Russian Circlesa, preko The Dillinger Escape Plana, pa do kultnih Neurosisa. Nedavno objavljeni singlovi “Burn The Boats / Happy End For A Broken Machine” izdani su digitalno, te zajedno s prošlogodišnjim “The Brute / Human, Titan” koji su dostupni i na vinilu, najavljuju dugosvirajući album „Future Histories“ čija se objava i konačno diskografsko predstavljanje Morainesa široj publici očekuje na jesen.

BC: https://moraines.bandcamp.com/
FB: https://web.facebook.com/moraines
IG: https://www.instagram.com/morainesmusic/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=0id0hcc0TYc

𝗣𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗰 𝗞𝗻𝗶𝘃𝗲𝘀, electro-rock bend iz Zagreba. Damjan Vujaklija (gitara/elektronika) i Nikola Babić (bubnjevi) povezuju eksperimentalne rock slojeve, sonične kulise različitih smjerova 𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝗿𝗼𝗻𝗶𝗸𝗲 𝗶 𝗽𝗼𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲𝗻𝗼 𝗽𝘀𝗶𝗵𝗼𝗱𝗲𝗹𝗶𝗰̌𝗻𝗲 𝗲𝗳𝗲𝗸𝘁𝗲, 𝘂𝘃𝗶𝗷𝗲𝗸 𝘃𝗼đ𝗲𝗻𝗶 𝘇𝘃𝘂𝗸𝗼𝗺 𝘁𝗲𝘀̌𝗸𝗶𝗵, 𝗺𝗮𝘀𝗻𝗶𝗵 𝗯𝘂𝗯𝗻𝗷𝗲𝘃𝗮 𝗶 𝗽𝗼𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲𝗻𝗶𝗺 𝗽𝗼𝗹𝗶𝗿𝗶𝘁𝗺𝗶𝗰̌𝗻𝗶𝗺 𝗲𝗸𝘀𝘁𝗿𝗮𝘃𝗮𝗴𝗮𝗻𝗰𝗮𝗺𝗮. Plastic Knives su bend koji vas vozi kroz razne krajolike glazbenih struja, a svaka iduća vožnja otkriva nešto novo. Prošle godine u travnju izdaju album “We Used To Do It (Live)” popračen s čak 3 koncerta u Močvari i nastupom u dvorištu Medik pod vedrim nebom. Bend trenutno promovira aktualni energičan album “We Used To Do It (Live)” koji je publika odličn prihvatila kao koncertni repertoar i kao koncept.

BC: https://plasticknives.bandcamp.com/
FB: https://web.facebook.com/plasticknivessuck/
IG: https://www.instagram.com/plastic.knives/
YT: https://youtu.be/hjOqa3asf9A

——————————

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. #jersviratisemora2

——————————

 

Sljedeći događaj

18 - 19
lip
Šibenik
Tvrđava sv. Mihovila
LORDE