26
stu
Zagreb
Tvornica kulture

Električni Orgazam

Zagreb | Tvornica kulture

26. 11. 2022 | 20:00

Električni Orgazam

zglfwBUA

share

Električni orgazam stiže u Tvornicu kulture kako bi velikim koncertom obilježio 40. godišnjicu od objave albuma „Lišće prekriva Lisabon“. U subotu, 26. studenog, jedan od kultnih bendova Novog vala u koncertnoj dvorani u Šubićevoj sa zagrebačkom će publikom proći kroz pjesme s tog epohalnog izdanja, ali i sve ostale hitove iz duge i uspješne karijere.

Album „Lišće prekriva Lisabon“ drugi je studijski album Električnog orgazma, objavljen 15. lipnja 1982. za Jugoton, a ove godine slavi svoj 40. rođendan i dobiva svoje reizdanje. 17 je električnih rokenrol pjesama odsvirala jedna od najmoćnijih postava benda, a snimio ih je Aco Razbornik u legendarnom ljubljanskom studiju Tivoli u produkciji Tonija Jurija. Tim povodom, a nakon uspješnih reizdanja albuma „Paket Aranžman“ te „Električni orgazam“ Croatia Records odlučuje se i na luksuzno reizdanje kultnog albuma „Lišće prekriva Lisabon“.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji po cijeni od 100 kuna, dok će na dan koncerta koštati 120 kuna. Kupiti se mogu u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr.

Sljedeći događaj

26
stu
Zagreb
Hrvatski državni arhiv (HDA)
Goran Filipec, klavir