12 - 13
tra
Zagreb
Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad – Gajnice

Gajnice vrište! - Open air festival

Zagreb | Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad – Gajnice

12 - 13.04.2024

Gajnice vrište! - Open air festival

Gajnice vrište!

share

Zagrebački kvart Gajnice dobiva svoj open air festival urbane glazbe – Gajnice vrište!

Line-up prvog izdanja festivala predvode Kojoti, a uz njih će nastupiti nova imena zagrebačke scene: DJECA!, TV EYE, Rimljani Ite Doma, Proleter i The Zgubidans. Festival će se održati u petak i u subotu, 12. i 13. travnja 2024. godine na platou pored Centra za kulturu na adresi Argentinska 5.

Kao headlineri prvog izdanja festivala Gajnice vrište! nastupit će Kojoti. S reputacijom upravo rasprodane Tvornice kulture povodom obilježavanja 30 godina od osnutka benda i titulom jednog od najvećih domaćih rock bendova, Kojoti uzimaju zalet i stižu na novu zagrebačku open air pozornicu.

Upad na Gajnice vrište! bit će slobodan, a satnica i raspored po danima bit će objavljeni desetak dana prije festivala. Suorganizaciju festivala potpisuju yem i Reflektor uz veliku pomoć Centra za kulturu Susedgrad

Organizaciju prvog izdanja festivala Gajnice vrište! podržavaju Gradski ured za kulturu Zagreb, Ministarstvo kulture i medija, Centar za kulturu Susedgrad, yem / Hashtag, REFLEKTOR, Kupole Hr i Rhino produkcija. 

Sljedeći događaj