08
srp
Zagreb
Kulturni centar Mesnička

Garage in July

Zagreb | Kulturni centar Mesnička

08. 07. 2023 | 21:00

Garage in July

GiJ_Promo

share

Garage in July, jedini hrvatski visokooktanski Swamp’n’Roll band se vraća!

Bend je to kojem su kritika i publika nekad davno tepali, još dok su mu članovi bili klinci. Sad je to bend koji uživa u tome što radi i za drugo ne mari. Nastali su 2011. pod utjecajem The Stoogesa, Velvet Undergrounda, The Rolling Stonesa, The Sonicsa te starog Delta i Chicago Bluesa. Nastupali su na velikom broju festivala diljem regije kao i inozemstvu.
Pojačani novim bubnjarem, Krešimirom Oreškim (koji svoje vještine brusi u Kriesu i Kwaka Afrobeatu), ovaj koncert označava svojevrsni novi početak za bend, jer ponovno imaju priliku uživo svirati pjesme kroz koje su odrastali i kroz koje još uvijek rastu.
Bagi, Igor, Bojan i Krešimir spremni su ponovno raditi ono u čemu uživaju najviše: svirati rock’n’roll! Dvije gitare, bas, bubanj i usna harmonika – Mississippi i Baranja.
Ravno naprijed. Bez sranja. Samo ljubav i rock & roll.

Bend će izvesti pjesme sa svih svojih dosadašnjih izdanja („7“, „Imaš li strasti?!“, „Sjaj u blatu“ i „Swamp & Roll“) i provozati vas kroz močvare i rijeke svoje dosadašnje karijere, u kojima ima bluesa i blata, energije i sjaja. Misija je i dalje širiti muziku, ideje, osjećaje i dijeliti sebe… bez puno pametovanja i kalkuliranja.

Bit će glasno, bit će vruće, bit će znojno.
Bit će snažno i bez fige u džepu – jer kad se svira, sve se daje.
Pozivamo vas da dođete i budete svjedoci.
Dobrovoljna donacija za bend je 4 eura.
Koncert počinje u 21 sat.

Sljedeći događaj

09
srp
Šibenik
Tvrđava sv. Mihovila
Jose James