14 srp - 18 kol
Šibenik
Tvrđava sv. Mihovila

GLASNO s Tvrđave

Šibenik | Tvrđava sv. Mihovila

14 .07 - 18.08 .2022

GLASNO s Tvrđave

Ana Radišić, Danijel Mileta, Zorana Kličković, Iva Ančić

share

A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave”, svakog četvrtka od 14. srpnja do 18. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku moći ćete slušati hitove jednih od najpoznatijih muzičkih lica domaće scene.

Drugu godinu za redom, u ambijentu srednjovjekovnih zidina Šibenika, posjetitelji će doživjeti glazbeno iskustvo koje će na otvorenju festivala 14. srpnja omogućiti riječki indie bend Jonathan, kao uvertira Pipschips & videoclipsima koji ove godine obilježavaju 30. obljetnicu postojanja. Već u tjednu nakon, 21. srpnja, nastupit će rock’n’roll bend Električni orgazam te daleko najpoznatiji i najvažniji bend devedesetih, Kojoti, a 28. srpnja rezerviran je za brojne fanove posljednjih hitova grupe Silente.

Uz svima znana imena uživat će te i tijekom kolovoza, pa tako 4. kolovoza stiže prava glazbena poslastica, svima obožavani Edo Maajka, koji će u Šibeniku predstaviti svoj novi album. Kroz ljeto će još 12. kolovoza nastupiti Goran Bare & Majke, a za kraj ovog festivala, 18. kolovoza, svi koji se odluče posjetiti Tvrđavu sv. Mihovila uživat će u zvukovima Rundeka & Ekipe.

Svoje ulaznice za koncerte potražite na eventim.hr, a pripreme za najbolje koncerte u godini obavite slušajući posebno pripremljenu A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave playlistu.

Sljedeći događaj

14 srp - 18 kol
Split
Zvončac
Split park festival