14 srp - 18 kol
Split
Zvončac

Split park festival

Split | Zvončac

14 .07 - 18.08 .2022

Split park festival

SPF_KV (1)

share

Prvi put u samom srcu Splita, u predivnom ambijentu parka Zvončac, održat će se festival koji spaja vrhunsku gastronomiju i sjajnu zabavu pod imenom Split park festival. Festival je dio kulturno – zabavne manifestacije “Spli’ski litnji koluri“. Od 14. srpnja do 14. kolovoza tako će se predstaviti najbolje od domaće ponude hrane i pića, ali i  koncertni lineup.

U mjesec dana svog trajanja, ovaj će novi šarmantni festival osim najljepših zalazaka sunca, pogleda na more i zelene kulise, baš svakog dana bit zadužen za zabavu – nastupe poznatih DJ imena i bendova među kojima su T.B.F., Neno Belan & Fiumens, Songkillersi te koncert iznenađenja.

Program otvorenja festivala 14. srpnja započeti će od 17 sati uz glazbenu pratnju DJ-a, a u večernjim satima vas očekuje nezaboravni hitovi kultnog splitskog benda T.B.F. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Radno vrijeme je svaki dan od 17 sati do ponoći ,a vikendom do 1 ujutro. Dodatne informacije možete saznati na društvenim mrežama Split park festivala Facebook i Instagram, te na društvenim mrežama i službenoj stranici Turističke zajednice Grada Splita.

 

Sljedeći događaj

14
srp
Zagreb
Klovićevi Dvori
Zagrebački kvartet