05
ožu
Zagreb
AKC Attack

Good Vibez OPENING DAY

Zagreb | AKC Attack

05 .2022

Good Vibez OPENING DAY

good vibez

share

Konačno je službeno – Good Vibez skateshop u subotu 5.3. u 13:00 h na adresi Ilica 174 ponosno otvara svoja vrata! Zbog epidemioloških mjera u našem malom shopu istovremeno mogu biti 3 kupca, što ne znači da ispred dućana ne može biti “casual” druženje (dapače, inzistiramo!)
Shop će raditi od 13:00 do 17:00, a nakon toga selimo u prostorije Attack-a. Dobra čagica zagarantirana je uz DJ-a Kunu, a uz to smo pripremili i mali skate sešn gdje najbolji trik na grindboxu osvaja skate stuff. ALI, to nije sve; spremamo i element iznenađenja gdje najbolji trik osvaja uvijek dobrodošli keš!
Save the date!
Od 17:30 ispred Attacka kreće skate session, a od 20h počinje after uz DJ Kunu.

• Good Vibez Skate Shop
https://www.facebook.com/Goodvibezskateshop/
• Event: https://fb.me/e/1bhWqSFWN

VAŽNO
#covidsafeevent
Zbog novih mjera stožera civilne zaštite, nažalost primorani smo ograničiti broj ulaznica na 100.
S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Hvala na razumijevanju. Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske, svima koji nemaju maske na ulazu bit će dodjeljene te vas molimo da držite distancu.
Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
#covidsafeevent
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Sljedeći događaj

05
ožu
Zagreb
Avant Garden
Croatian Blue Hours