24
svi
Zagreb
Stil Event – Velesajam

Greencajt festival: Urban&4

Zagreb | Stil Event – Velesajam

24. 05. 2024 | 21:00

Greencajt festival: Urban&4

Damir Urban

share

Za svega nekoliko dana počinje četvrti Greencajt festival, inspirativna konferencija koja će kroz tri dana održavanja okupiti svjetske i domaće kompanije, institucije i vodeće stručnjake iz ESG područja. Osim što će se na predavanjima podijeliti znanja i iskustva, raspravljat će se na brojnim panelima o inovativnim strategijama te će se nuditi rješenja za izazove u domeni okoliša, društva i upravljanja. Greencajt festival je projekt koji zajedničkim snagama i naporima podržava i potiče održivu i odgovorniju budućnost.

Osim besplatnih predavanja i panela, tijekom sva tri dana održavanja na lokaciji možete posjetiti aktivacijske zone, radionice i info pultove, koji će obogatiti iskustvo i znanje posjetitelja. Sadržaji u vanjskom dijelu programa su besplatni, čineći festival pristupačnim svima. Završetak festivala obogatit će koncert poznatog pjevača Damira Urbana, koji će izvest neke od svojih najuspješnijih glazbenih hitova. Njegova autentična interpretacija i izvanredni glazbeni talent obećavaju nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Osim glazbene virtuoznosti, Urban je poznat kao autor knjiga te kao aktivist angažiran u raznim društvenim inicijativama.

Ovaj koncert ne samo da će oduševiti publiku, već će i podržati hvalevrijednu inicijativu OTP banke, koja je pokrenula program “OTP zaokruži”. Dio prihoda od ulaznica bit će doniran ovom programu koji prikuplja sredstva za dječje bolnice zaokruživanjem iznosa prilikom kartičnog plaćanja na sljedeću deseticu. Ulaznice su dostupne u sustavu Entria. Ulaznice za konferenciju dostupne su na službenoj stranici. Sve informacije i vijesti o Greencajt festivalu dostupne su na: Greencajt.hr , Greencajt FB, Greencajt IG

Sljedeći događaj