25
lis
Zagreb
Arena Zagreb

Hauser - Rebel With A Cello

Zagreb | Arena Zagreb

25. 10. 2023 | 20:00

Hauser - Rebel With A Cello

2CELLOS – Stjepan Hauser /Matej Grgić

share

Hauser u Areni Zagreb

Vođen uspjehom posljednje, i u rekordnom roku rasprodane turneje s 2Cellos, zvijezda među violončelistima i vizualni umjetnik donosi nam vrhunski glazbeni show praćen njemu svojstvenim pirotehničkim scenskim efektima, koje savršeno spaja sa svojim romantičnim zvukom i stilom sviranja.

HAUSEROV uspjeh doseže dalje od milijuna njegovih pratitelja na YouTubeu, Facebooku i Instagramu, s međunarodnom bazom posvećenih obožavatelja koja nastavlja rasti. S milijardama audio streamova i video pregleda na društvenim mrežama, ovaj hrvatski violončelist je fenomen koji povezuje virtuoznost s čistom strašću. Za HAUSEROVE fanove, možda je to jednostavno njegova sposobnost da ujedini generacije ljubitelja glazbe.

Za ovaj koncert u organizaciji Charm Musica, ulaznice u prodaju kreću u petak 30. rujna, u 10 sati ujutro, i mogu se kupiti putem Eventim sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima. VIP i Meet and Greet paketi također će biti dostupni od 30. rujna. Svi pretplatnici na Eventim newsletter imat će priliku prvi kupiti ulaznice i izabrati najbolja mjesta i to već od srijede 28. rujna od 10 sati ujutro.

Sva mjesta su sjedeća, a cijene standardnih ulaznica kreću se od 280 do 550 HRK, dok će cijena VIP paketa biti 1,900 HRK tj. 7,600 kuna za Meet and Greet paket, koji uključuju mnoštvo pogodnosti (više informacija na Eventimovoj web stranici).

Sljedeći događaj

25
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Đani Stipaničev u Lisinskom