29
svi
Zagreb
AKC Attack

Iskrcavanje iz zimske hibernacije: NAG, KORIDOR, HEIHAIZI

Zagreb | AKC Attack

29. 05. 2022 | 20:00

Iskrcavanje iz zimske hibernacije: NAG, KORIDOR, HEIHAIZI

279279476_5693677730647539_4526388852527089682_n

share

DOOMTOWN PREDSTAVLJA: ISKRCAVANJE IZ ZIMSKE HIBERNACIJE
————————————————————————–
NAG, KORIDOR, HEIHAIZI
————————————————

NAG (Atlanta, USA)
Iz daleke Atlante u Zagreb nam po prvi puta dolazi mračni punk kvartet Nag u sklopu svoje prve europske turneje. Članovi benda svirali su po pregršt bendova iz Atlantske prolifične garažne scene, a samo neki od tih su Beat Beat Beat, Predator i GG King.
Nakon nekoliko singlica i pretprošlogodišnjeg albuma na Die Slaughterhaus, ovim putem Nag promovira novi album “Observer” koji je odličan presjek tog nekog bučnijeg garažnog zvuka koji su njegovali u početku, ali ovaj put taj zvuk isprepleten je utjecajima gotičarskijeg post-punka i no-wavea koji nekad ima tendencije prema melodiji, a uglavnom ga goni klaustrofobični minimalizam i bučnija strana dobrog starog punk rocka. Uglavnom, riječ je o bendu koji je teško strpati u kalup jednog žanra!
Kad bi u blender strpali naizgled nespojive pojmove poput death rock, Memphis garaža, post-punk, killed by death kompilacija, Cramps, No Trend i Gary Numan, a ostatke skrpali duct tejpom finalni produkt bi komotno mogla biti mumificirana beštija NAG. Znači, nikako propustiti!
https://drunkensailorrecords.bandcamp.com/album/observer-lp

KORIDOR (Zagreb/Požega)
Noviji bend na sceni poznatih lica iz Celetoidsa koji po mračnijem karakteru parira Nagu. Koridor će svoj šišmišarski pank i numere koje spremaju za debi album ovim putem po prvi puta predstaviti u postavi sa dvije gitare.
https://koridorzg.bandcamp.com/track/pogled-u-prazno

HEIHAIZI (Zagreb)
Premijerni nastup novog benda na sceni sačinjenog od članova Eke Bube, Sukob i Nailed In. Očekujte lokalnu podršku u formi furioznog i nadrkanog hardcore punka obojanog garažno rokerskim rastrganim zvukom.

Prije i nakon koncerta glazbom smaraju Saturnov Okot i Bodež.
———————————————
vrata 20:00 // koncert 20:30 // upad 40kn

Sljedeći događaj

29
svi
Zabok
Ljetna pozornica krčme Polanović
Trokut – Proljeće u Zaboku