12
tra
Zagreb
Tvornica kulture

Jelusick u Tvornici kulture

Zagreb | Tvornica kulture

12. 04. 2024 | 20:00

Jelusick u Tvornici kulture

Jelusick u Tvornici kulture

share

Bend Dina Jelusića priprema svoj najveći koncert do sada!

Bend Jelusick, predvođen Dinom Jelusićem, na krilima velikog uspjeha debitantskog albuma „Follow the Blind Man“, u petak, 12. travnja stiže u Tvornicu kulture!

Jelusick koncert u Tvornici najavljuje nakon fantastične godine, u kojoj su održali brojne rasprodane koncerte diljem Hrvatske i Europe, a među kojima se posebno ističe koncertna promocija u zagrebačkom Vintage Industrial Baru za koju se ‘tražila karta više’.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture u redovnu prodaju stižu u utorak 30. siječnja na Entrio.hr te Entrio prodajna mjesta po cijeni od 18 eura.
Dan ranije, u ponedjeljak 29. siječnja., samo u Aquarius Music Shopu (Varšavska 13, Zagreb) od 18 do 19 sati u sklopu ‘meet & greeta’ u prodaji će po posebnoj cijeni od 15 eura biti dostupan i ograničen kontingent fizičkih ulaznica s artworkom benda. Svi obožavatelji benda koji svrate u Aquarius Music Shop dobit će priliku za druženje s članovima Jelusicka koji će tom prigodom potpisivati, ulaznice, merch i fotografirati se s fanovima.

Sljedeći događaj

12 - 13
tra
Zagreb
Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad – Gajnice
Gajnice vrište! – Open air festival