11
velj
Zagreb
AKC Attack

kasetofon: čuvarkuća / TTI-21

Zagreb | AKC Attack

11 .2022

kasetofon: čuvarkuća / TTI-21

cuvarkuca

share

č𝘂𝘃𝗮𝗿𝗸𝘂𝗰́𝗮 / 𝗧𝗧𝗜-𝟮𝟭
11.02. 20h
🏠klub Attack
🎟️upad 35kn
Po prvi put u Zagrebu, dolazi nešto novo, kažu dobro za uši, čuvarkuća iz Osijeka! Ovo je njihov premijerni nastup u Attacku i kada čujete ovaj bend svatit ćete da je to ono što je nedostajalo na sceni, a to je svjež zvuk i pristup. Uz njih atmosferu će ugrijati i zagrebački TTI-21. Dečki obećavaju zanimljiv nastup i energične zvukove, stoga dođite, probajte nešto novo. Vidimo se!
—————————-
🪴 𝗰̌𝘂𝘃𝗮𝗿𝗸𝘂𝗰́𝗮 (OS)
Što reći, čuvarkuća je svježi slacker rock projekt Hrvoja Dešića, osječkoga glazbenika koji je publici otprije poznat kao gitarist i vokalist benda Harvo Jay. Album prvijenac ‘Curino cvijeće’ najavljen je singlovima ‘Gladiole’ i ‘Uvijek umoran.
FB: https://web.facebook.com/kojecuvarkuca
BC: https://cuvarkuca.bandcamp.com/
IG: https://www.instagram.com/kojecuvarkuca/
🎹 𝗧𝗧𝗜-𝟮𝟭 (ZG)
Grupa iz Zagreba koju čine Stig Helmer na basu i gitari i Milan Savić na vokalu, gitari i sintetizatoru. 2018. godine objavili su prvi album, Uništenje, a dvije godine poslije i EP Camp – non camp. Zvuk TTI-21 karakterizira eksperimentiranje s elementima popularne glazbe, s obilježjima dream popa, shoegazea, elektronike, post punka, ambijentalne glazbe i drugih glazbenih smjerova, te atmosferom u rasponu od melankoličnog do euforičnog.
FB: https://web.facebook.com/TTI21-1737394626318437
BC: https://tti-21.bandcamp.com/
IG: https://www.instagram.com/tti_21/?hl=hr
—————————-
📼𝗞𝗔𝗦𝗘𝗧𝗢𝗙𝗢𝗡 je novi klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock ekperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.
—————————-
❗️VAŽNO❗
#covidsafeevent
S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice / negativnog PCR (ili antigenskog) testa ili potvrde o preboljenu u zadnjih 6 mjeseci (sve potvrde moraju sadržavati 𝗤𝗥 𝗞𝗢𝗗). Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske te vas molimo da držite distancu. Hvala na razumijevanju.
*𝗭𝗮 𝘀𝘃𝗮 𝗱𝗼𝗱𝗮𝘁𝗻𝗮 𝗼𝗴𝗿𝗮𝗻𝗶𝗰̌𝗲𝗻𝗷𝗮 𝗼𝗯𝗮𝘃𝗶𝗷𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶 𝗰́𝗲𝗺𝗼 𝗻𝗮 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗲𝗺𝗲!*
Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
#covidsafeevent
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Sljedeći događaj

11
velj
Zagreb
KSET
Fantom