26
pro
Velika
Aquapark Shhhuma

Lexington Band - Aquapark Shhhuma

Velika | Aquapark Shhhuma

26. 12. 2023 | 20:00

Lexington Band - Aquapark Shhhuma

Lexington Band – Aquapark Shhhuma

share

Koncert Lexington Banda u Aquaparku Shhhuma, 26.12.2023.

Ninina čarobna Shhhuma, najčarobniji je advent u Slavoniji koji već treću godinu za redom privlači brojne posjetitelje iz cijele hrvatske a i šire. Advent „Ninina čarobna Shhhuma“ advent je u Aquaparku Shhhuma, u srcu Parka prirode Papuk. Kao takav je jedinstven, s brojnim do sada neviđenim blagdanskim dekoracijama kao što je svjetleće drvce visine 7m smješteno na sredini olimpijskog bazena, ili bazen prepun svjetlećih plutajućih poklona.

Gastronomska strana ovog adventa, s preko 15 adventskih kućica, s naglaskom na domaće Slavonske proizvode i recepte, sve posjetitelje oduševljava.

Najčarobniji blagdanski ugođaj, na jedinstvenom adventu u Hrvatskoj, upotpunjen je bogatim glazbenim programom. Vrhunski domaći i regionalni izvođači zabavljat će publiku na ovom adventu, ne propustite i vi biti dio ove čarolije!

Veliki koncert Lexington Banda zažarit će atmosferu ovogodišnjeg adventa! U utorak, 26.12.2023. s početkom od 20h zajedno ćemo pjevati hitove kao što su „Cvijeće“, „Donesi“, „Dobro da nije veće zlo“, „Ljetne kiše“, „Potraži me“ i brojne druge. Ne propustite ovaj koncert i uživajte u čarobnoj noći u Nininoj čarobnoj Shhhumi.

Više informacija o događajima i adventu na: www.shhhuma.com

Sljedeći događaj

26
pro
Zagreb
Košarkaški centar Dražen Petrović (Cibona)
34. Božić u Ciboni