09
velj
Rijeka
Exportdrvo

Lollipop Carnival - Export Drvo, Rijeka

Rijeka | Exportdrvo

09. 02. 2024 | 20:00

Lollipop Carnival - Export Drvo, Rijeka

Lollipop Carnival – Export Drvo, Rijeka

share

Zaboravite na dosadan zimski petak jer onaj 9. veljače postaje epicentar zabave na događaju za mlade – Lollipop Carnival u riječkom Export Drvu.

Više od tisuću fanova glazbe 2000-ih i 2010-ih već je potvrdilo svoj dolazak na novo izdanje dobro poznate glazbene senzacije, što još jednom potvrđuje status Lollipop događaja kao neizostavnog it mjesta.

Od samih početaka 2021. godine, Lollipop je osvojio srca desetaka tisuća posjetitelja diljem Hrvatske. U samo tri godine, prerastao je u mega-spektakl, koji je u osam hrvatskih gradova održao ukupno 30 događaja i dosegnuo zavidnu brojku od više od 50 tisuća posjetitelja te titulu najbrže rastućeg hrvatskog brenda u industriji glazbenih događaja. Ovaj uspješno izgrađen community koji neprestano raste tako je postao prepoznatljiv po glazbenim događajima na inovativnim i drugačijim lokacijama poput Medvedgrada, Muzeja za umjetnost i obrt, Laube te sada nestrpljivo iščekivanog Export Drva.

Ljubitelji Lollipopa sada pristižu i iz drugih zemalja pa tako mladi iz Hrvatske dijele plesni podij s rastućim brojem gostiju iz Slovenije, Srbije, Španjolske, Velike Britanije, Nizozemske, Austrije, Francuske i Njemačke.

Nedostatak kvalitetno organiziranih događanja uz glazbu iz 2000-ih godina, koja je davno zaboravljena od strane event industrije u Hrvatskoj razlog je nastajanja branda Lollipop. Navedeno razdoblje poznato je po R’n’B, Hip Hop, EDM i Pop žanrovima koji su savršen spoj za zabavu,  a potiču nostalgičan osjećaj publike i bezbrižnu zabavu. Samo ime Lollipop u prijevodu znači lizalica, a ovaj događaj upravo uz pomoć slatkiša i glazbe na najljepši način naglašava ljepote djetinjstva.

Zaronite u Lollipop čaroliju koja će vas uz vrhunski R’n’B, Hip Hop, EDM i Pop, zabavne animacije, nagradne igre, promocije i simbolične te zaista unikatne poklone – lizalice vratiti u vrijeme bezbrižnosti i sreće.

Ulaznice za Lollipop Carnival mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Sljedeći događaj