05
stu
Zagreb
Arena Zagreb

Massimo u Areni Zagreb

Zagreb | Arena Zagreb

05. 11. 2022 | 20:00

Massimo u Areni Zagreb

Massimo /Matej Grgić

share

Massimo je tijekom proteklih godina uspješno napunio i rasprodao brojne dvorane u Hrvatskoj – Šalatu, Dom sportova, nekoliko dvorana Lisinski, riječki centar Zamet, splitsku Spaladium Arenu, Gripe, Sustipan, pulsku Arenu… a sada je vrijeme za onu najveću Arenu – Zagrebačku.

Točno šest mjeseci uoči spektakla Massimo najavljuje koncert karijere – 5. studenog 2022. jedan od ponajboljih glasova regije stiže u Arenu Zagreb! Nakon brojnih hitova koji su njegovu glazbu približili svim generacijama Massimo se odlučio na veliki korak, okupio je vrhunsku ekipu i priprema glazbenu poslasticu koju ne smijete propustiti. U zagrebačkoj Areni uz prijatelje, goste, svoj vrhunski bend, produkciju na svjetskoj razini održat će 5. studenog krunski koncert.

Nakon rasprodanih koncerata u gotovo svim dvoranama u Hrvatskoj i regiji, brojnih nagrada i priznanja, deset Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu ne čudi što se Massimo odlučio publici prirediti spektakl i u Areni Zagreb. A kako bi publici pružio nezaboravnu večer muziciranja i umjetnosti oko sebe okuplja najbolju ekipu i goste koje će tijekom nadolazećih šest mjeseci predstaviti publici.
Ulaznice za spektakl u prodaju su puštene točno šest mjeseci prije koncerta – 5. svibnja i dostupne su ekskluzivno na Entrio.hr.

 

Sljedeći događaj

05
stu
Zagreb
Sax!
Alen Vitasović