25
stu
Šibenik
Kuća umjetnosti Arsen

Matej Meštrović i Expresto

Šibenik | Kuća umjetnosti Arsen

25. 11. 2021 | 20:00

Matej Meštrović i Expresto

Matej Mestrovic i Expresto

share

Klavirsko-udaraljkaški spektakl Meštrović & Expresto stiže u Šibenik! Sastav utemeljen 2009. uz umjetničkog pokretača i voditelja, skladatelja i pijanista Mateja Meštrovića čine pijanistica Kristina Bjelopavlović Cesar te udaraljkaš i skladatelj Borna Šercar. Trio od početaka suradnje ne prestaje oduševljavati glazbenu kritiku, a i publiku gdje god da se pojave, a istovjetnu reakciju očekujemo i u Arsena.

Stil Expresta izmiče svakoj kategorizaciji, nudi spoj ethna i klasike u virtuoznoj izvedbi tijekom koje Meštović i Bjelopavlović Cesar klavir sviraju – četveroručno. Repertoar za šibenski koncert uključuje Meštrovićeve autorske skladbe kao i njegove obrade brojnih poznatih djela klasične glazbe – Mozartove All Turca, Bizetove Carmen, kao i Brahmsova Mađarskog plesa br.5 koji u izvedbi Expresta na YouTubeu ima gotovo 5 milijuna pregleda!

ULAZNICA: 80 kn

FIZIČKA PRODAJNA MJESTA:
City Point
blagajna Arsena (od 9 do 21 sat)
Na fizičkim prodajnim mjestima članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje važeće članske iskaznice ostvaruju popust pri kupnji ulaznica – cijene ulaznica su 60 kuna.

Uz ulaznicu je potrebna i COVID potvrda.

Sljedeći događaj

25
stu
Čakovec
Centar za kulturu Čakovec
Hot Jazz Band, Razz & Mikuljan Wind Factory