06
svi
Zagreb
Boogaloo

Metallica i simfonijski orkestar - S&M tribute

Zagreb | Boogaloo

06 .2022

Metallica i simfonijski orkestar - S&M tribute

Cover—symphony2—bez-teksta-3

share

Metallica i simfonijski orkestar u posveti Metallici

U petak, 6. svibnja u 21 sat na veliku Boogaloo pozornicu izlazi orkestar Muzikon, a zatim i bend BLACK koji će svirati ispred stagea, okružen publikom. Najveći europski Metallica Tribute band – BLACK, u suradnji sa simfonijskim orkestrom Muzikon, izvest će bezvremenske hitove legendarne grupe Metallica.

“Uigran bend koji vrlo vjerno prenosi energiju i glazbu svojih uzora te orkestar kojeg je zagrebačka publika već upoznala u Lisinskom, uz očaravajuće vizuale jamci su spektakla i jedinstvenog doživljaja za sve posjetitelje.

Cijena ograničenog kontingenta early bird ulaznica je 140 kuna i mogu se kupiti od 29. ožujka u Dirty Old Shopu. Nakon toga će im cijena biti 160 kuna, a na dan će ako ih ostane koštati 180 kuna.
Činjenica da se jedan bend izjednači s cijelim žanrom i to ne samo zbog sličnosti u imenu, govori najbolje o njegovoj veličini. Metallica je jedan od najvažnijih bendova svih vremena i nedvojbeno bend koji je odgojio i utjecao na više generacija, a zagrebačka publika se još itekako sjeća legendarnog koncerta na Hipodromu iz 2010.
Koncert u Boogaloo bit će po uzoru na koncert 1999. godine, kada je Metallica izvela i snimila svoj prvi S&M u pratnji San Francisco Symphonic orkestra. Ideja o ovakvom koncertu došla je od tragično preminulog basista Cliffa Burtona, a zanimljivo je da je ovo bio posljednji nastup basista Jasona Newsteda s bendom. Metallica je 20 godina kasnije snimila i S&M2.

FB: https://web.facebook.com/BlackMetallicaTribute
Web: https://bit.ly/3iwIfqM
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=TyeEaEkrfgY

Sljedeći događaj

06
svi
Zagreb
AKC Attack
VOLTA w/ Lee Gamble (UK)