10
stu
Zagreb
Vintage Industrial Bar

Mile Kekin: "Nježno đonom" u Vintage Industrial Baru

Zagreb | Vintage Industrial Bar

10. 11. 2023 | 21:00

Mile Kekin: Nježno đonom u Vintage Industrial Baru

cover

share

Mile Kekin promovirat će svoj novi album “Nježno Đonom” u klubu Vintage Industrial Bar

Jedan od najpoznatijih domaćih pop-rock kantautora Mile Kekin održat će promociju svog drugog samostalnog albuma „Nježno đonom” u petak, 10. studenog u Vintage Industrialu. Bogati presjek snažnog i prepoznatljivog autorskog potpisa, sastavljen od uspješnica samostalne
karijere, ali i dobro poznatih hitova nastalih pod okriljem Hladnog Piva, Mile će upotpuniti pjesmama s novog albuma koje polako, ali sigurno pronalaze svoje mjesto na playlistama brojnih domaćih radio postaja.

Promocija albuma „Nježno đonom” održat će se u pratnji peteročlanog benda sastavljenog od iskusnih aktera domaće scene, a to su Mark Mrakovčić, Danko Krznarić, Andrija Lazo, Mario Petrinjak i Viktor Slaming. Mile Kekin će naglasak staviti na dvanaest novih skladbi, ali će set listu upotpuniti i brojnim hitovima koje je napisao unazad nešto više od trideset godina aktivnosti na glazbenoj sceni.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 12 eura, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 15 eura. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 34) i online.

Sljedeći događaj