14
kol
Pula
Rojc

Mondo Generator + The Freak Folk of Mangrovia

Pula | Rojc

14. 08. 2023 | 20:00

Mondo Generator + The Freak Folk of Mangrovia

Dizajn bez naslova

share

Nick Oliveri – bivši član  Queens Of The Stone Age i Kyuss, sa svojim bendom Mondo Generator nastupit će u ponedjeljak 14. kolovoza u Dvorištu Rojca (ispred kluba Monte Paradiso). Nick Oliveri vjerojatno je najpoznatiji po tome što je bio član legendarnog benda iz južne Kalifornije, Kyuss, kao i po tome što je od 1998. do 2004. bio član benda Queens Of The Stone Age. U punk rock krugovima, najpoznatiji je po svom angažmanu u bandu Dwarves, pod nadimkom Rex Everything. Od 1997. frontmen je benda Mondo Generator. Također nastupa i kao solo glazbenik i često sudjeluje na albumima i turnejama svojih prijatelja, uključujući Winnebago Deal, Mark Lanegan Band i Masters Of Reality, a prije je surađivao i s The Desert Sessions i The River City Rapists.

Predgrupa pulsko riječki band The Freak Folk of Mangrovia

The Freak Folk of Mangrovia je kolektiv glazbenika koji već dugi niz godina surađuje u različitim bendovima. Glazbi pristupaju kao igri, eksperimentiraju sa zvukom i raznim ritmičkim temama. Ne stvaraju pjesme u klasičnom smislu, već razvijaju ideje koje se kreću od laganih, opuštenih, atmosferičnih dijelova do žestokih, kaotičnih, zvučnih eksplozija. S novim albumom u pripremi i naoružani glazbenim arsenalom, napast će vaša osjetilna osjetila i odvesti vas na putovanje do (ne)svjesnih razina za koje niste ni znali da postoje.

S obzirom na veliki interes i ograničena mjesta, važno je uhvatiti ulaznice na vrijeme. Cijena u pretprodaji iznosi 15 eura, a može se nabaviti putem sustava Entrio, kao i fizički u:
– HUIU, od ponedjeljka do petka od 17 do 21 sati na adresi Zagrebačka 27, Pula,
– Dallas Music Shop Rijeka, Splitska ulica 2A, Rijeka
– Pločnik / PDV, Međimurska ul. 21, Zagreb
– direktno od No Profit Recordingsa.
Na dan koncerta, na ulazu cijena ulaznice iznosi 20 eura.

Sljedeći događaj

14
kol
Osor
Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije
48.OGV: Graziani/Anić/Starčević