25 - 28
srp
Hvar
Ljetno Kino Jelsa

Mudri Brk Festival 2024.

Hvar | Ljetno Kino Jelsa

25 - 28.07.2024

Mudri Brk Festival 2024.

Mudri Brk Festival

share

Mudri Brk Festival treću godinu zaredom vraća masu dobar đir i masu dobru muziku u Jelsu na otoku Hvaru! Festival će se ove godine održati od 25. do 28. srpnja, a najavljena su i prva glazbena imena. IDEM, My Buddy Moose i Smrdljivi Martini oduševit će publiku u Ljetnom kinu Jelsa, a tko će im se još pridružiti organizatori će objaviti uskoro.

Osim središnjeg glazbenog programa 26. i 27. srpnja u Ljetnom kinu Jelsa, na festivalu Mudri Brk održat će se kino projekcija, ekološke radionice za djecu, ekološke akcije, DJ program na plaži te gostovanja inozemnih umjetnika na nekoliko lokacija u Jelsi.

Larry Bird dvodnevne ulaznice za treći Mudri Brk Festival u pretprodaji možete pronaći u sustavu Core-event po cijeni od 15 eura iduća dva tjedna ili do rasprodajeNakon toga jednodnevna karta će biti 13, a dvodnevna 20 eura.

I ove godine, Mudri Brk Festival je ponosni dio Europske festivalske asocijacije (EFFE label) te korisnik Fonda europskih festivala za perspektivne umjetnike.

Autorica ovogodišnjeg plakata je hvaranka Ivana Šerić.

Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture “Jelsa”, glavni pokrovitelji su TZO Jelsa i Općina Jelsa, a financijski podupire Ministarstvo kulture i medija RH te HDS Zamp.

Sljedeći događaj

27
srp
Zagreb
Tvornica kulture
Cradle of Filth u Tvornici kulture