31 svi - 04 lip
SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA
Pakrac

Multipak u Pakracu

SREDIŠNJA I SJEVERNA HRVATSKA | Pakrac

31 .05 - 04.06 .2022

Multipak u Pakracu

1

share

Ove godine od 31.5. do 4.6. održava se jubilarna deseta multimedijska manifestacija Multipak u Pakracu. Sinergija zvuka, slike i riječi s naglaskom na njihovoj izvrsnosti održava se kao zajednički projekt Muzeja grada Pakraca, Gradske knjižnice Pakrac i Robertoshopa.

Od milja zvan Hi-Fi kirvaj, ovaj događaj opuštenog takta, ali uvijek izvrsno organiziran već godinama privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja zbog dobro poznate pakračke ljubaznosti, ali i zbog središnje manifestacije u obliku velike HI-FI izložbe. Ona ovaj put ugošćuje više od 40 izlagača u najatraktivnijim gradsko povijesnim prostorima. Zaštićena kulturno – povijesna cjelina dvorišta Janković, Muzej grada Pakraca, Osnovna glazbena škola Pakrac, Gradska vijećnica, Turistička zajednica grada Pakraca i prostor Robertoshopa svoju će svakodnevicu zamijeniti udomljavanjem raznovrsnih popratnih događanja poput predavanja, radionica, projekcija nagrađivanih dokumentarnih filmova, koncerata, predstavljanjima knjiga i književnika.

Program predviđa za svakog po nešto – od najmlađih do najstarijih posjetitelja, a kruna ovogodišnjeg Multipaka biti će koncert legendarnog Psihomodo popa 4.6.2022. u 21 sat u dvorištu kurije Janković. Ulaz i posjet cijelom događaju je besplatan, a usput budi rečeno, za sve sudionike kuha se grah, kušaju se proizvodi od tartufa dok će lokalni pivari predstaviti svoja craft piva inspirirana bogatom poviješću ovog prekrasnog kraja. Sve u svemu preporučujemo posjet ovom kulturno delikatesnom događaju vrijednom ne samo za promociju Pakraca, već cijele Slavonije pa i šire.

Detaljan program provjerite na poveznici ispod:
https://multipak.hr/hr/raspored

Sljedeći događaj

31 svi - 05 lip
Zagreb
KSET
Festival ZEZ 2022.