03
tra
Zagreb
Klub Močvara

Naxatras, Puta Volcano

Zagreb | Klub Močvara

03 .2022

Naxatras, Puta Volcano

naxatras

share

Nakon što su prije tri godine otvorili sedmu sezonu Good Vibrationsa, grčka psihodelična četvorka Naxatras vraća se u Zagreb i to u Močvaru. U pametne mobitele i crne rokovnike valja pribilježiti 3. travnja 2022. Cijena early bird ulaznica bit će 80 kuna, u pretprodaji 100, a na dan ako ih ostane 120 kuna. Kao posebni gosti na turneji, pa i ovom koncertu će im se pridružiti zemljaci Puta Volcano! Informacija o početku prodaje bit će dostupna uskoro.

John Delias na gitari, Kostas Harizanis na bubnjevima i vokal John Vagenas na basu trio je koji je prije devet godina oformio ovaj psihodelični hard rock bend iz Soluna. Prvi album “Naxatras” objavili su 2015. godine i odmah je postao veliki hit na Youtubeu, pa se može reći da je jedno od najpopularnijih izdanja tog žanra uopće.
Uslijedili su album “II” gdje su stilski više zagazili u eksperimentalni space rock i “III” koji je pokupio brojne pohvale od kritike i publike. Na četvrtom album koji se već može prednaručiti najavljuju značajne stilske promjene pa će svakako biti zanimljivo poslušati i pogledati smjer u kojem su ovi sjajni Grci krenuli. Ovo će im biti četvrti nastup u Hrvatskoj.

web: http://www.naxatras.gr
fb: http://www.facebook.com/naxatras
ig: http://www.instagram.com/naxatras

Puta Volcano je heavy rock bend iz Atene nastao 2012. godine s lijepim nizom kvalitetnih studijeskih izdanja čija kruna je upravo aktualni “Amma” kojeg će predstaviti i u Močvari!
fb: https://www.facebook.com/pg/putavolcanoband
yt: https://www.youtube.com/user/putavolcano
ig: https://www.instagram.com/putavolcano/

 

Sljedeći događaj