05
lis
Zagreb
Boogaloo

Paul Di'Anno i Time Decay u Boogaloou

Zagreb | Boogaloo

05. 10. 2023 | 20:00

Paul Di'Anno i Time Decay u Boogaloou

Paul Di’anno Boogaloo

share

Paul Di’Anno – The Beast Resurrection Tour 2023 + Time Decay

Paul Di’Anno legendarni je pjevač čiji su eksplozivni heavy metal vokal i energični punk rock stav promijenili glazbenu scenu zauvijek. Otkad je u 1979 došao u IRON MAIDEN, bend je samo u godinu dana postao svjetska atrakcija. Debitantski album ‘Iron Maiden’ iz 1980 i ‘Killers’, koji je slijedio iznjedrio je pregršt hitova poput ‘Prowler’, ‘Runing Free’, ‘Remember Tomorrow’, ‘Phantom of the Opera’, ‘Iron Maiden’, ‘Wratchild’, ‘Killers’, ‘Purgatory’, ‘Twilight Zone’, ‘Murders in the Rue Morgue’ itd., a spomenuta dva albuma postali su klasici. Bendovi kao METALLICA, ANTHRAX, PANTERA i mnogi drugi stalno ističu kako su prvi IRON MAIDEN albumi ono zbog čega su počeli svirati. Paul Di’Anno je od 1979, s IRON MAIDEN, BATTLEZONE, KILLERS, GOGMAGOG i kao solo artist izdao ogroman broj albuma i svirao na tisuće koncerata diljem svijeta, kada je prije 10 godina njegova karijera naglo prekinuta uslijed niza zdravstvenih problema zbog kojih je ostao u invalidskim kolicima. Zahvaljujući brojnim fanovima Paul nije ostao zaboravljen; skupili su novac za njegovo liječenje i rehabilitaciju, a vrhunski doktori upravo iz Hrvatske spasili su njegov život.

Paul je trenutno na velikoj svjetskoj ‘The Beast Resurrection tour’, na kojoj će svirati preko 150 koncerata na 6 kontinenata. Većina koncerata rasprodana je, uključujući skoro sve datume na 18 koncerata u Velikoj Britaniji, gdje je u srpnju ove godine dočekan s ovacijama. U svoj toj gužvi Paul nije zaboravio Hrvatsku. odlučio se vratiti u klub BOOGALOO u četvrtak, 5 listopada kako bi se zahvalio svim Hrvatima koji su mu pomogli na njegovom putu prema ozdravljenju i doslovno spasili život. Na koncertu će ekskluzivno izvesti svoj IRON MAIDEN set. Svi oni koji posjetitelji, kupnjom ‘merchandisea’ pomoći će Paulu u njegovoj borbi za ozdravljenjem koja još nije gotova i njegom nastojanju da u 2024 napokon prohoda.

Koncert će otvoriti fantastičan zagrebački band TIME DECAY koji će na najbolji način pokazati kako se vrhunski klasičan heavy metal praši i u Hrvatskoj. U prodaji su i specijalne VIP – Meet & Greet ulaznice koje uključuju susret i fotografiranje s Paulom, kao i specijalni poklon.

Sljedeći događaj

05
lis
Dubrovnik
Atrij Kneževa dvora
DSO i Naira Asytrian