09
pro
Zagreb
AKC Attack

Pistolero w/ Hypogeo [Zenon Rec] (ITA / DE)

Zagreb | AKC Attack

09. 12. 2022 | 22:00

Pistolero w/ Hypogeo [Zenon Rec] (ITA / DE)

ois

share

PISTOLERO w/ HYPOGEO [Zenon Rec] (ITA / DE)

Nakon odličnog partija s Volsterom, u petak 09.12.2022., Pistolero se vraća, i to sa top gostovanjem, u mračne prostore Medike, gdje će protresti zidove standardno masnim i uvijek svemirskim zvukom. Na Pistolero stiže Hypogeo, talijan sa berlinskom adresom i Zenon prvoborac, a svoju će glazbenu viziju, koju čini eksplozivna kombinacija mračnog i groovy psygressive zvuka sa masnim industrial techno primjesama, predstaviti u Attacku. Podrška su Val Vashar (Zenon Rec), Pao (Hybrid) te Pistolero rezidenti Haktal i Zmayo, dok su za video zaduženi LiteMotif i Wild Bronco. Upad je 70 kn u pretprodaji (Entrio), a 90 kn na ulazu u klub. Broj ulaznica je ograničen na 200.

HYPOGEO [Zenon Rec] (ITA/DE)
Hypogeo je dark progressive projekt talijanskog producenta sa berlinskom adresom, Nicole Grigattia, a riječ je o top izvođaču sa psihodelične techno-trens scene, čiji stil karakterizira eksplozivna kombinacija mračnog i groovy psygressive zvuka sa masnim industrial techno primjesama. Hypogeo, nakon nekoliko ranih izdanja, 2012. na Zenonu objavljuje odličan prvi album “Tree Of Lies” koji je postavio novu definiciju i izbrisao granice između dotada široko rasprostranjenog minimal psytech zvuka i punokrvnog psihodeličnog trensa. Osim kao Hypogeo, djeluje i u nekoliko drugih projekata kao što su Coma Sector, Schrott i Comadust, a trake i remikseve objavljuje i na etiketama kao što su Uroboros, Glitchy.Tonic, Soundkraft, Cosmic Conspiracy i Parvati. Redovno vrti diljem svijeta, a na Pistolero parti stiže sa Mauricijusa.

VAL VASHAR [Zenon Rec / MoDem]
Val Vashar već godinama neumorno radi na širenju trens kulture unutar i izvan granice Hrvatske, počeo je u ekipi Ministarstva Psihodelije, label DJ je Zenon Recordsa i neizostavni dio organizacije Modem festivala. Jednako se dobro snalazi u raznim psihodeličnim stilovima poput psygressiva ili techna, a iako se njegov DJ pseudonim uglavnom veže uz psytrance, njegov je glazbeni potpis uvijek bio tehnoidan i minimalistički.

ZMAYO [Pistolero Rec]
Zmayo je pokretač i selektor Pistolero Recordingsa, zagrebačke etikete za freestyle elektroniku na kojoj glazbu objavljuje mnoštvo producenata sa svih strana svijeta. Također je rezident DJ i organizator na Pistolero eventima, a kao DJ, premazan je svim mastima, te mu se setovi, ovisno o prigodi, kreću u rasponu od psihodeličnog techna i dark progressiva do svemirskog psytrancea ili prljavog i mračnog breakbeata, a u zadnje vrijeme vrti i masne free tekno setove.

HAKTAL [Pistolero Rec / Hybrid]
Haktal je uglavnom fokusiran na mračniji groove techna, psygressiva i darkproga ali ponekad uživa posjetiti i svijet psytrancea u kojemu miješa fullon, twilight i forest stilove. Svojom pomno probranom selekcijom koja miriše na mrak ništa ne ostavlja slučaju.

PAO [Hybrid]
Pao je relativno novo ime na sceni, ali se potencijal vidi na kilometre. U zadnjih je godinu-dvije, koliko se čeličila nastupima na partijima Hybrid kolektiva tako i u prostorima Medike, stasala u ozbiljan act čije vrijeme tek dolazi. Od nje očekujte široku lepezu pystechno/hypnotic/psygressive traka.

VJ LITEMOTIF & WILD BRONCO
LiteMotif & Wild Bronco slažu scenografiju, eksperimentirju i video interakcijom sa prostorom, dolaze do ruba vizualne stvarnosti.

Pretprodaja Entrio: 70 HRK [9,29 EUR]
Na ulazu: 90 HRK [11,94 EUR]
Broj ulaznica je ograničen na 200.
###############################################
Powered by Pistolero Recordings & AKC Attack.

Sljedeći događaj

10
pro
Zagreb
Tvornica kulture
Vojko V