02
ožu
Zagreb
Dva osam

Popečitelji i Phaneron

Zagreb | Dva osam

02. 03. 2023 | 20:00

Popečitelji i Phaneron

popečitelji

share

Ovaj četvrtak, 2.3., u Zagreb u DVA OSAM, nakon duže pauze, stižu Popečitelji na promociju novog vinilnog izdanja “Uvek”, a podrška će im biti Phaneron!
Eksplozivni, instrumentalno/garažni funk-folk-punk trio Popečitelji, jedna od najspecifičnijih pojava na alternativnoj sceni u regiji, će nakon duže pauze ponovo nastupiti u Zagrebu. Popečitelji će na ovom bučnom koncertnom ritualu promovirati najnovije vinilno izdanje “Uvek” (Odličan hrčak), a zagrebačku publiku će podsjetiti i na druge razgaljujuće hitove iz njihove dugogodišnje karijere.

Phaneron je rock band koji je nastao krajem 2013. godine, a čine ga Stefan Nožica (vokal), Nikola Lugović (bass), Hrvoje Ćurlin (gitara) i David Lipovac (bubnjevi). Zvuk benda ponajviše su obilježili smjerovi poput alternativnog rocka, metala, grungea i funka. 2019. godine objavljuju svoj prvi studijski album “Rekord Ploča’’, a drugi album “Sfinga” izlazi 2022. godine.

Glazbena pojava koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, više od dva desetljeća rade ono po čemu ih publika prepoznaje i iznova otkriva na svakom živom nastupu. Koncerti su zaštitni znak Popečitelja i ovo je još jedna prilika da se zagrebačka publika, ponovo ili prvi put, uvjeri u to.
Cijene ulaznica su 6,00 € u pretprodaji, 8,00 € na ulazu u klub, te 4,00 € za studente, uz predočenje X-ice

Sljedeći događaj

02
ožu
Zagreb
Vintage Industrial Bar
Helem Nejse